VIDEO Elumaja rusude alt päästeti neljakuune laps

Marju Ränk
, naine.postimees.ee tegevtoimetaja
Copy
See on tõeline ime, et neljakuune tüdruk majavaringus ellu jäi.
See on tõeline ime, et neljakuune tüdruk majavaringus ellu jäi. Foto: Kuvatõmmis videost

Jordaanias päästeti kokkuvarisenud elumaja rusude alt neljakuune tüdruk. Seda võib pidada tõeliseks imeks, sest pooled majas olnud hukkusid ning väikelaps pidas rusude all vastu 30 tundi. 

26-aastane lapse ema Israa Raed oli 13. septembril tööasjus kodust ära, kirjutab Metro. Ta jättis oma neljakuuse tütre Malaki samas majas keldrikorrusel elava sõbranna juurde.

Kui tüdruku ema tagasi koju tuli, ootas teda ees tõeline šokk – nende neljakorruseline maja oli kokku varisenud. Rusude ümber sagisid päästjad, kes püüdsid ellujäänuid päästa. Raed suutis vaid paaniliselt röökida: «Kus mu tütar on?» Teadaolevalt oli sel hetkel majas 25 inimest, kellest 14 hukkusid varingu all saadud vigastustesse. 

Raed tunnistas, et mingi sisetunne ütles talle, et tema tütar on veel elus. Pärast 30 tundi kestnud kaevamist leidsidki päästjad rusude alt tema tütre, kes oli elus ja ilma näiliste vigastusteta.

Neljakuuse tüdruku ema Israa Raed.
Neljakuuse tüdruku ema Israa Raed. Foto: KHALIL MAZRAAWI / AFP / Scanpix

«Ma nägin roosat pidžaamat ja teadsin kohe, et see on tema. Ma ei suuda sõnades kirjeldada, kui õnnelik sel hetkel olin,» meenutab naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles