LUMMAV VAATEPILT Gucci moevaatemängul astus modellidena üles 68 paari kaksikuid

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Milano moenädalal aset leidnud Gucci moevaatemängul võis tekkida tunne, et näed kahekordselt – lavale astus 68 paari identsete rõivastega kaksikuid. Loovjuht Alessandro Michele sai inspiratsiooni oma emalt ja tädilt, kes on kaksikud.

Gucci loovjuht Alessandro Michele lõi saate «Gucci Twinsburg» tänuavaldusena oma emale ja tema õele. Saates kirjeldas Michele ema Eraldat ja kaksikõde Giulianat kui kaht erakordset naist, kes on nii lähedased, et nende eksistentsi võiks nende sõpruses mõõta. «Mul oli justkui kaks ema, kes suutsid elus edasi liikuda vaid käsikäes,» kirjutas Michele.

Saate nimi viitas ka Ohio linnale, kus toimub igal aastal kaksikute festival – maailma suurim üritus, kus vaid kaksikutel õigus käia on. The Guardiani andmetel saatis Gucci kaksikute festivalile salaja modelliskaute, et leida paarid, kes lõpuks nende uut kollektsiooni Milanos esitlevad.

Etendus algas üksikute modellidega, kes kõndisid mööda catwalk'i, kuni sein tõusis eest, et paljastada nende kaksikõed-vennad teisel pool, kes kandsid samu rõivaid. Moevaatemängu lõpus kõndisid kõik kaksikud käsikäes mööda lava.

Väljapaistvamate moeartiklite hulka kuulusid lillad detailidega seelikud, mis haakusid kollaste ja mustade põlvikutega, narmastega päikeseprillid ja käekottide külge kinnitatud Gremlini mänguasjad. Samuti tekitasid moepublikus elevust ruudulised kardiganid, mis olid ühendatud lohvakate nahkpükstega ning näoehted formaalsete bleiserite ja pükste juures.

Kui soovid isegi moevaatemängust osa saada, on Gucci selle enda Twitteri kontole postitanud. Etendus algab video 36. minutil.

Gucci moeetendust tulid vaatama mitmed kuulsused, sealhulgas Daisy Edgar-Jones, Julia Garner, Jodie Turner-Smith, Amandla Stenberg ja Law Roach. Michele'i idee saata lavale identsed kaksikud identsetes riietes tulenes mõtisklusest, et mood näeb iga inimese puhul välja erinev, isegi kui kaks inimest näevad välja ühesugused.

Loovjuht ütles väljaandele Harper’s Bazaar: «Samadel riietel on näiliselt samasugustel kehadel erinevad omadused. Mood võimaldab igaühel end kõige ehedamalt väljendada, mistõttu pole võimalik kohata kaht identset kaksikut.» Michele lisas oma saatemärkmetes: «Täpse identsuse võimatus annab kaksikute maagiale palju juurde.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles