PILK PEALE ⟩ 6 toitu, mis aitavad tselluliidist vabaneda

Naine
Copy
Foto: Pexels

​Väga vähesed naised saavad öelda, et neil pole üldse tselluliiti. Küsimus pole isegi selles, kas oled ülekaaluline või piitspeenike – ta lihtsalt tuleb ja sätib end naiste tuharatele ja reitele. 

Naisteajakirjad ja internet on täis erinevaid näpunäiteid, kuidas sellest tüütust probleemist lahti saada. Spaades ja tervisekeskustes müüakse tuhandeid erinevaid kreeme, koorijaid ja seerumeid, erineva suurusega kuppusid ja koorivaid kindaid. Tselluliidist vabanemiseks pakutakse isegi spetsiaalseid massaaže ja hoolduseid. 

Eelmainitu annab kindlasti mingeid tulemusi, kuid kõige tõhusamalt aitab tselluliiti lõhustada see, kui sa kontrollid, mida endale suhu pistad. Samuti annab häid tulemusi regulaarne treenimine ja piisav veetarbimine. 

Mõustagi aitab teatud toitude eelistamine muuta tselluliidivastase võitluse palju tõhusamaks. Tselluliidist võib olla raske täielikult vabaneda, kuid kaalu langetamine ning ebatervislike rasvade, suhkru ja soola vältimine võib muuta tselluliidi vähem nähtavaks.

Toitumiseksperdid soovitavad lisada oma menüüsse järgmised toidud ja joogid, kui soovid tselluliiti võimalikult tõhusalt vähendada.

1. Koriander

2. Petersell

3. Tatar

4. Pähklid

5. Greip

6. Sidrunivesi

Nüüd võid hakata mõtlema retseptidele, et saaksid ülalmainitud koostisained võimalikult tõhusalt oma toitumisse kaasata!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles