PROOVI JÄRELE ⟩ Sekspoos, mis stimuleerib G-punkti: võbelev Peeter

Naine
Copy
Aeg võbelevat Peetrit proovida!
Aeg võbelevat Peetrit proovida! Foto: Shutterstock

Soovid linade vahele vürtsi tuua? Siis on sekspoos võbelev Peeter just sinu jaoks! Võbelemisega kipub silme ette tulema pigem tarretis kui kuum seks, aga ära lase ennast sellest heidutada. Sest me võime kinnitada: Pets teab, kuidas magamistuba kuumaks kütta.

Võbeleva Peetri sekspoosis lamab naine selili, põlved rinnal. Mees on põlvili ja kergitab naise puusad endale sülle, kuni ta saab sisse tungida. Naine toetab jalad vastu mehe rinda, et olukord oleks pisut stabiilsem. Mees aga toetub kätega naise põlvedele – et tasakaal liiga võbelevaks ei muutuks, ehkki nimi sellele viitab.

Juhtohjad on selles poosis küll mehe käes, kuid ka naine saab vahekorra intensiivsust kontrollida. Oma jalgu laiali ajades või kokku surudes määrab just naine, kui kaugele partner tungida saab.

Loe ka: Mehed avaldavad, kust neid suudlemise ajal katsuda tuleks

Mis selle asendi aga nii eriliseks teeb? Tõstetud vaagen loob vahekorra jaoks sellise nurga, et peenis stimuleerib tugevalt G-punkti, mis võib viia hingematva orgasmini, vahendab Cosmopolitan. Kui su partner ühtlasi käega ka sinu kliitorit hellitab, ei takista miski emotsioonide ilutulestiku särinat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles