FÄNNID VAIMUSTUSES ⟩ Paris Hilton näitas Milano moenädalal, et pole päevagi vananenud (1)

Naine
Copy
Paris Hilton 2010. aastal.
Paris Hilton 2010. aastal. Foto: Shutterstock

Paris Hilton on teada-tuntud roosaarmastaja ning kinnitas seda nüüd Milano moenädalal veelgi. Tõsielustaar astus Versace moevaatemängul lavale üleni roosas. Fännid on naise välimusest täielikult vaimustuses ning ollakse koguni arvamusel, et naine on neljakümnendates kaunim kui kunagi varem.

Seltskonnastaar ja tõsielustaar tegi fännidele üllatuse, kui liitus moelaval selliste supermodellidega nagu Bella ja Gigi Hadid ning Emily Ratajkowski. Hilton, kes on 41-aastane, kandis Versace moemaja sädelevat roosat minikleiti, sõrmedeta kindaid, roosat pulmaloori ja roosasid teravatipulisi stiletosid.

Hiltoni kantud avara kaelusega kleit meenutas hõbedast kleiti, mida ta kandis oma 21. sünnipäeva tähistamisel. Loor paistab olevat austusavaldus naise pulmale Carter Reumiga, mis leidis aset 2021. aasta novembris. Oma muinasjutuliste pulmade ajal kandis Paris vähemalt kuut tema järgi õmmeldud kleiti – sealhulgas Alice + Olivia markerroosat kleiti, millele oli lisatud erkroosa loor.

Naise teised pulmakleidid, mis olid kõik valged, pärinesid luksusdisaineritelt, sealhulgas Oscar de la Rentalt, Galia Lahavilt ja Pamella Rolandilt. Fännid kiitsid näitlejannat taevani, nii oma noorusliku välimuse kui ka isikupärasele roosale truuks jäämise eest.

Üks fänn kommenteeris: «Paris Hilton on tõeline päriselu Barbie.» Teine lisas: «Paris oli täielik sensatsioon. Tänan Donatella Versace’t selle suurepärase otsuse eest.»

Donatellat ja Hiltonit nähti viimati koos Britney Spearsi pulmas Sam Asghariga juunis, kus mõlemad olid Los Angeleses toimunud eratseremoonia külalised. Reede õhtul Milanos toimunud Versace show esireas istus Hiltoni õde Nicky koos Vanessa Hudgensi, Ashley Grahami, Alessandra Ambrosio ja Chloe Cherryga.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles