PANE KÕRVA TAHA ⟩ Naised saavad tõenäolisemalt orgasmi sellisel juhul (1)

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Saksa sekslelude tootja viis läbi 1211 inimesega uuringu eesmärgiga välja selgitada, kui rahul nad oma sugueluga on. Üle poolte naistest ja meestest leidsid, et seksiga seoses on veel arenguruumi – eriti mis puutub orgasmidesse. Kuid see pole veel kõik: uuringust selgus veel rohkem saladusi naiste orgasmi kohta.

Uuring näitab selget erinevust naiste ja meeste vahel. Kui meestest oli 58,7 protsenti rahul oma orgasmi sagedusega ja 71,5 protsenti orgasmi intensiivsusega, siis naissoost osalejate seas olid tulemused oluliselt madalamad: sagedusega olid rahul vaid 44,6 protsenti ja intensiivsusega 58,9 protsenti.

Loe ka: See lihtne 30 sekundi test ütleb sulle, kas on aeg suhe lõpetada

Uuringu kohaselt saavad naised suurema tõenäosusega orgasmi, kui nad masturbeerivad. Kui osalejad panevad endale käed külge, siis olid 71,4 protsenti rahul oma orgasmi sageduse ja 74,1 protsenti intensiivsusega. Tulemus viitab kindlasti sellele, et partnerlussuhetes tuleks seksuaalsetest eelistustest ja soovidest rohkem ja avatumalt rääkida, et nn orgasmilõhe kaotada, kirjutab Cosmopolitan.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles