31-aastane Henna Havila otsustas poolteist aastat tagasi ninaoperatsioonile minna. Kui ta oleks teadnud, milline tulemus teda ees ootab, oleks ta kogu ülejäänud elu oma kühmulise ninaga leppinud.

2020. aasta septembris sõitis Henna Eestisse iluoperatsioonile. Operatsioon pidi olema lihtne ja kliiniku töötajad professionaalsed, vahendab Iltalehti.

Kõnealune kliinik oli saanud head tagasisidet ning nad pakkusid oma klientidele ka lisateenuseid, mida paljud teised kliinikud pakkuda ei suutnud. Henna valis selle kliiniku ka seetõttu, et seal lubati pakkuda sõitu reisisadamast kliinikusse ja tagasi, hotellis viibimist ja järelkontrolli Soomes.

Sadamas keegi teda ei oodanud, samuti polnud mingit hotelli, mida naine ette kujutas. Kuid siis ei osanud ta veel aimata, et see kõik on alles sissejuhatus eelseisvateks õudusteks. «Ma poleks kunagi osanud sellist põrgut ette kujutada,» ütleb Soomest pärit Henna.

Hea naine, jaga meiega oma kogemust, kui ka sina said mõnest Eesti ilukliinikust tulemuse, mida sa ei küsinud! Kirjuta naine@postimees.ee Anonüümsus on tagatud!

Kommentaarid (1)
Copy