KIM JUBA UNUSTATUD? ⟩ See imekaunis naine on Kanye Westi uus silmarõõm

Naine
Copy
Candice Swanepoel on olnud ka Victoria’s Secret-i ingel.
Candice Swanepoel on olnud ka Victoria’s Secret-i ingel. Foto: Shutterstock

Ilmselt teab igaüks, kui vihale ajas Kanye Kim-i suhe Pete Davidsoniga. Nüüd on mees isegi jõupingutusi teinud ning lähedase allika sõnul ka edu saavutanud. Väidetavalt on Kanye uus silmarõõm modell Candice Swanepoel.

Sahinad uuest paarikesest sai alguse septembris pärast Westi ja Swanepoeli koostööd Yeezy x Gap SHDZ jaoks. Candice tutvustas 9. septembril fännidele oma Instagrami kontol Westi päikeseprillide kampaaniat. TMZ andmetel nähti neli päeva hiljem, 13. septembril Westi ja Swanepoeli New Yorki moenädalal lõbusalt aega veetmas. Nad mõlemad osalesid Yeezy x Gap SHDZ peol ja öö lõppedes lahkusid koos.

Kiirelt järgnesid romantilised kuulujutud ja ei läinud kaua, kui lähedased allikad teemat laiemale avalikkusele avasid. Sisering väitis septembri keskel, et West ja Swanepoel käivad ametlikult kohtamas. «Kanye ja Candice käivad väljas ja nende suhe on uus,» rääkis üks allikas Entertainment Tonight’ile. «Nad armastavad teineteist ja on rahul sellega, kus nad praegu on. Neid ühendab mood ja loovus. Kanye on Candice'i pärast lausa elevil.»

Samal päeval väitis ka väljaanne Page Six, et paarike on koos, kuid lisas, et nende suhe võib olla turundustrikk. Spekulatsioonide kohaselt pole nad romnatiliselt seotud, vaid Candice on Kanye uus moealane muusa, kellega ta on koos vaid Yeezy uue sarja reklaamimiseks. Samas oli ka Kim Kardashian esmalt Kanye muusa, seega on tõenäoline, et modelli-muusiku duost võib ühel päeval ka romantiline paar saada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles