KAS TEADSID? ⟩ Printsess Dianal on kaks imekaunist vennatütart, kellel Diana staatusest aimugi polnud

Naine
Copy
Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Dianat on läbi aegade imetlenud miljonid, kuid vähe teatakse tema noorematest lähisugulastest. Ühed silmapaistvamad printsessi sugulased on Diana vennatütred, kaksikõed Spencerid, kes mõlemad tegelevad modellindusega.

Peale varalahkunud printsessi on naise suguvõsas veel imekauneid noori. Leedi Kitty Spencer, Diana venna Charles Spenceri vanim laps, on igati moefännide südamesse pugenud ning töötab hetkel Storm Model Managementi modellina. Peamiselt esindab ta mainekat kaubamärki Bulgari.

Sarnaselt oma vanema õega on kaksikud leedi Amelia ja leedi Eliza Spencer aktiivselt modellindusega tegelenud. Kuigi kaksikud olid printsess Diana surma ajal vaid viieaastased, meenutavad nad oma tädi vaid soojade sõnadega. «Me teadsime teda alati lihtsalt oma tädina,» rääkis leedi Eliza. «Lõuna-Aafrikas üles kasvades oli mul tõesti väga vähe aimu sellest, kui oluline ta maailmas oli, kuni olin palju vanemaks saanud... Ta püüdis lapsena alati meiega ühendust võtta ja tal oli annet lugeda laste südameid.»

Kaksikud kasvasid üles Lõuna-Aafrikas, kuid kolisid hiljuti oma vanema õe jälgedes Londonisse, lootuses linna sotsiaalsesse kõrgklassi sulanduda. Lisaks Londonis ja rahvusvaheliselt kõrgklassi seltskondlikel koosviibimistel osalemisele on kaksikute Instagrami kontodel kirjas, et nad on sõlminud lepingu ka modelliagentuur Storm Model Managementiga. «Londonil on nii palju pakkuda ja me oleme mõlemad avatud uutele kogemustele. See on meie jaoks tegelikult alles algus,» rääkis leedi Amelia väljaandele Only Natural Diamonds.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles