Kurjus võidab alati! Parimate telesarjade ABC

Betty Ester-Väljaots
Copy
«Pärijad» ei lahku auhinnagalalt tühjade kätega.
«Pärijad» ei lahku auhinnagalalt tühjade kätega. Foto: AUDE GUERRUCCI

Linnulennult vaadates tundus, et selleaastane Emmy teleauhindade jagamine on jäänud muude päevakajaliste sündmuste varju. Kui kandidaatide ja premeeritute hulgas olnuks ka briti sari «Kroon» («The Crown»), oleks võibolla paremini läinud. Samas on televisioon ja seal pakutav hea ülimalt oluline; mis siin ilmas siis veel üldse rõõmu pakub? Et teada, mis on hea, ongi Emmyd heaks juhiseks.

Tänu ülipopulaarse ja sadistliku Lõuna-Korea sarja «Kalmaarimäng» («Squid Game») nominatsioonile oli Emmyde mitmekülgsuse nõue täidetud. Ja peavõitjad nii draamas kui ka komöödias olid endiselt meeldivalt «valged», nagu parim draamaseriaal «Pärijad» («Succession») ja komöödiaseriaal «Ted Lasso». Mis on ka elav tõestus sellest, et kui materjal on hea, siis pole oluline, kes rolli täidavad.

Lee Jung-jae, parima meespeaosa Emmy, ja Hwang Dong-hyuk, parim režissöör, tegid ajalugu, viies kõrged auhinnad esimest korda välismaale, Koreasse.
Lee Jung-jae, parima meespeaosa Emmy, ja Hwang Dong-hyuk, parim režissöör, tegid ajalugu, viies kõrged auhinnad esimest korda välismaale, Koreasse. Foto: Jae C. Hong
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles