Tippsportlane rõõmustas sotsiaalmeedias kuninganna Elizabethi surma üle: see loll koer suri

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Elizabeth II
Elizabeth II Foto: CAP/SFS/Scanpix

2017. aastal ragbiliiga maailmakarika võitnud austraallanna Caitlin Moran rõõmustas sotsiaalmeedias kuninganna Elizabeth II surma üle. Teda ootab nüüd ees tingimisi karistus ja kopsakas rahatrahv.

Kuninganna Elizabeth II surmast olid möödunud alles napid tunnid, kui Caitlin Moran postitas oma Instagrami kontole kuninganna pildi ning teksti: «Täna on kuradima hea päev, see loll koer suri. Head kuradima reedet,» kirjutas Moran news.com-i andmetel. Moranit sunniti postitus kustutama ning teda ootab lugupidamatu käitumise eest karistus. 

Ragbiliiga NRLW, kus Moran esindab Newcastle Knightsi, tegi ettekirjutuse, et 25-aastane sportlane peab saama ühemängulise mängukeelu ja tingimisi trahvi, mis võrdub 25 protsendiga tema aastapalgast. Samuti tuleks tal läbida sotsiaalmeedia koolitus, kus vaadataks üle sportlase isiklik vastutus sotsiaalmeedias. Trahvi maksmine tühistatakse, kui ta programmis osaleb, kuid kui koodeksit rikutakse veel üks kord, peab ta viivitamatult väljamõistetud trahvi tasuma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles