Mel C sattus päev enne Spice Girlsi esimest kontserti seksuaalse ahistamise ohvriks

Ele Kalda
, reporter-toimetaja
Copy
Spice Girls 1997. aasta Billboardi muusikaauhindade jagamisel. Vasakult: Mel C, Geri HalliWell (Horner), Victoria Beckham, Mel B ja Emma Bunton.
Spice Girls 1997. aasta Billboardi muusikaauhindade jagamisel. Vasakult: Mel C, Geri HalliWell (Horner), Victoria Beckham, Mel B ja Emma Bunton. Foto: REUTERS/Fred Prouser/File photo/Scanpix

Endine vürtsitüdruk Melanie Chisholm paljastas, et teda rünnati seksuaalselt 1997. aastal, täpselt päev enne Spice Girlsi esimest kontserti. Rünnak leidis aset Türgis, kui ta hotellis massaaži võttis.

«Tundsin end rikutuna. Tundsin end väga haavatavana. Tundsin piinlikkust,» ütles ta. «Samuti tundsin ebakindlust – äkki ma sain ise millestki valesti aru? Ma viibisin keskkonnas, kus sa võtadki riided seljast ja oled koos selle professionaalse inimesega.»

Mel C proovis juhtunu kiiresti ära unustada, sest ta pidi keskenduma Spice Girlsi esimesele kontserdile. «Ma ei tahtnud sellest numbrit teha, aga mul polnud ka aega sellega tegeleda.» Kuna ta ei soovinud rünnakule mõelda, jäi see mälestus aastateks maha maetuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles