HARULDASED FOTOD ⟩ Vaata, milline südametemurdja oli Mait Malmsten noorena

Naine
Copy
Mait Malmsten filmi «Kes tappis Otto Mülleri?» võtetel.
Mait Malmsten filmi «Kes tappis Otto Mülleri?» võtetel. Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Viimastel aastatel on saanud suure avaliku tähelepanu osaliseks Mait Malmsteni poeg Franz. Mõned aga mäletavad, milline südametemurdja Mait ise oma näitlejatee alguses oli.​

Mait on avaldanud küllaltki pika näitlejakarjääri jooksul enda kohta põnevaid asjaolusid. Näiteks on mees kokku arvutanud, et on veerandsaja teatris veedetud aasta jooksul söönud ära tonni kartulisalatit. «Puhvetis on 200-grammised kausikesed ja ma arvestasin oma teatris viibitud aega ja päevi. Päevas umbes korra olen kartulisalati võtnud, ehk aja jooksul olen söönud umbes tonni,» on Mait veendunud.

@hollomollosollo #eesti #movies #beforeandafter ♬ original sound - kiana ✩

Noorena tegeles Mait mitmekülgselt spordiga – ta jõudis nii võrkpalli-, kergejõustiku-, automudelismi- laskmise-, judo- kui ka purjetrenni. Viimases oli Malmsten üle ootuste edukas ning osales ka mitmel purjeregatil. Nüüd on kujunenud mehe meelisspordialaks korvpall, mille trennis ta huvitaval kombel kunagi käinud pole. «Korvpalli olen kõige kõrvalt kogu aeg teinud ja paari sõbraga õues mängides harjutanud ja õppinud.» Maidu sõnul tegelevad mõlemad tema pojad samuti spordiga, kuid isaga sarnaselt pole ühele kindlale spordialale pidama jäänud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles