KAS OSKAD PAKKUDA? Just see naise kehaosa on meeste arvates kõige ahvatlevam

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Paljud arvavad, et tõenäoliselt jumaldavad mehed naise keha juures kõige rohkem just tagumikku, rindu või hoopis juukseid, kuid tegelik vastus võib sind üllatada.

Kui paljud arvavad, et mehed armastavad naise keha juures enim tema kaunist näolappi, pikki jalgu või armsalt ümarat peput, siis uuringu kohaselt pole see tegelikult üldse nende esimene valik. 

Rahvusvahelises uuringus võrreldi, kuidas mehed reageerivad naiste erinevatele kehaosadele ja mida nad kõige köitvamaks peavad. Alustuseks selgus, et uuringus osalenud meestele meeldivad peenikese vöökohaga ja madala kehamassiindeksiga sihvakad naised. Uuringust selgus ka üllatav tõsiasi, et mehed peavad seksikaks pikkade kätega naist, vahendab Health Digest.

Miks mehi just pikad käed enim köidavad? Tuleb välja, et mehed ei osanud seda ka ise selgitada. Nende arvates on pikkade kätega naine sensuaalne ja lihtsalt võrratult seksikas. 

Niisiis, naised! Järgmine kord kohtingule minnes tasub selga panna lühikeste varrukatega või ilma varrukateta pluus või kleit, et oma käsi rohkem paljastada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles