HÄMMASTAV SARNASUS ⟩ Seda Eestit külastanud näitlejannat peetakse printsess Diana teisikuks

Kathleen Loss
, ajakirjanik
Copy
Printsess Diana 1996. aastal.
Printsess Diana 1996. aastal. Foto: Shutterstock

Kuigi sobivate näitlejate leidmine rollidesse on sageli keeruline ülesanne, on ajaloolise sarja «The Crown» meeskond teinud hiilgavat tööd. Dianat kehastav Elizabeth Debicki näeb printsessiga peaaegu identne välja.

Blond poisipea, sale kehaehitus ning isegi dianalikud näojooned – põhjust, miks näitlejannat printsessi teisikuks peetakse pole vaja just kaugelt otsida. Austraalia näitlejanna Elizabeth Debicki valiti sarja «The Crown» eelneva Diana osatäitja Emma Corrini lahkumise järel. Erinevalt Corrinist, kes Dianaga kuigi sarnane polnud, ajavad seriaali fännid Elizabethi võtteplatsifotosid Diana originaalfotodega segamini.

Naised näevad tõepoolest sarnased välja ning on mõlemad ka üllatavalt pikad. Tänaval kohtudes on erinevust aga lihtsam tuvastada – nimelt on Debicki 190 sentimeetrit, kuid Diana oli 178 sentimeetrit pikk.

Elizabeth võib näida paljudele eestlastele tuttavana: tema mängida oli ka naispearoll Christopher Nolani filmis «Tenet», mille võtted leidsid aset Eestis. Kati kehastanud naist võis linateoses näha nii Laagna teel kui ka Tallinna sadamas ning mõnes kohalikus laohoones.

Debicki kommenteeris ise Tallinnas elamist, öeldes, et nautis siinseid tipptasemel restorane ning imetles meie valgeid öid. Kes soovib Debickit Dianana näha, avaneb selleks võimalus alates «The Crowni» viiendast hooajast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles