MÄNG MÕISA PEALE ⟩ Angelina Jolie ja Brad Pitt jagelevad kohtus ühe erilise paiga üle

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Angelina Jolie ettevõte esitas Brad Pittile veerandi miljoni euro suuruse hagi. Kohtusse mindi, kuna Jolie sõnul olevat Pitt nende ühise viinamarjaistanduse naise selja taga endale võtnud.

Aastal 2016 otsustasid Jolie ja Pitt kumbki oma teed minna. Sellest ajast saati on nad segatud erinevatesse lahutusprotsessidesse, mis puudutavad näiteks lapse hooldusõigust ja varalisi küsimusi. Värske kohtuasi puudutab Prantsusmaal asuvat veinitehast, mille paar suhte ajal soetas.

Teisipäeval kohtusse antud dokumentidest selgub, et väidetavalt üritas Pitt 50 ruutkilomeetri suuruse maa-ala üle kontrolli haarata. Arvatakse, et motiiv selleks oli kättemaks lahutuse ja hooldusõigusega seonduvate probleemide eest.

Hagis on kirjas, et 2014. aastal abiellunud Angelina ja Brad investeerisid mõlemad kümneid miljoneid Lõuna-Prantsusmaal asuvasse mõisasse Chateau Miraval SA. Näitlejad ostsid veinimõisa umbes 25 miljoni euro eest, olles seda varemgi aastaid rentinud.

Angelina sõnul täiustas tema eksmees mõisa kooskõlastamata, rajades sinna näiteks miljon eurot maksva basseini.

Pitt ei ole veel ise hagiga tutvunud. Tema lähedane allikas peab olukorda aga marginaalseks ning on veendunud, et tegu on lahutamisele omase varajagamistüliga.

Vaidlus veinimõisa üle sai alguse eelmisel aastal, kui Pitt süüdistas Jolie'd tema mõisapoolel toimetamises. Probleem seisnes osaliselt ka selles, et Angelina soovis enda osa müüa, ent ei pakkunud Bradile võimalust seda esmajärjekorras osta.

Tänavu juunis teatasid Pitti advokaadid, et veiniärist on saanud mitme miljoni eurose tuluga paik, kuid Jolie pole selle edusse midagi panustanud. Kohtupaberite järgi müüs Jolie Pitti teadmata oma osa Luksemburgis asuvale kange alkoholi tootjale, mille eestvedaja on vene oligarh Juri Shefler.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles