KES TA ON? ⟩ See kuulus mees on Kate Middletoni sugulane

Naine
Copy
Kate Middleton ja tema sugulane.
Kate Middleton ja tema sugulane. Foto: Shutterstock

Teame, et Cambridge'i hertsoginnal Kate Middletonil on õde Pippa ja vend James. Kuid kas ehk naisel on ka mõni kuulus sugulane, keda me pole osanud kuningliku perekonnaga seostada?

Kate Middleton sündis suurde perekonda – hertsoginnal on noorem vend ja õde. Kuigi meedias räägitakse peamiselt vaid neist, pole nad ainsad naise teadaolevad sugulased. 

Lähme tagasi aastasse 2011, kui Kate ja prints William 29. aprillil abiellusid. Nende suurejoonelisest pulmast võtsid osa paljud staarid - Elton John, Victoria ja David Beckham, Guy Ritchie... Viimane, muide, viibis pidustusel mitte sellepärast, et ta on kuulsus, vaid Suurbritannia filmirežissöör oli pruudipoolsete sugulaste seas. Madonna eksmees ja hertsoginna on tõepoolest sugulased. Tuleb välja, et 18. sajandi lõpus olid nende vaar-vaar-vaarisad Peter ja Thomas vennad.

Middleton ja Richie on oma kaugest sugulusest ammu teadnud, kuid see fakt on paljudele inimestele uus. Nii on Guy Ritchie alates 2011. aastast ametlikult kuningliku perekonna liige.

Guy Ritchie abiellus 2015. aastal imekauni Jacqui Ainsley'ga. Paaril on kahe peale kokku viis last. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles