Suve lõpp on juustele raske aeg – kogu see päikese, merevee ja suvepidudest tingitud vähese une mõju tekitab pähe kuiva ja katkeva takukoonla. Kuid asja saab parandada! Kogenud juuksur Pille-Riin Väinsalu LK ilustuudiost kinnitab, et silmanähtavalt tervemaks ja kaunimaks muudab juuksed tegelikult kolm asja. «Aga enamik naisi neid üldse ei kasuta!» Mis need on?

Juuksur toonitab, et olgugi instagram igasugu imetoodete reklaame täis, mis justkui üleöö juuksed paksemaks teevad ja kasvama panevad, siis ei tasu iga unistust kohe uskuda. Sotsiaalmeedia kaudu müüdavale ilukraamile raendub lünklik kontroll kui üldse mingi. Sisuliselt saab lubada kõike, väita ükskõik mida ning paari kuu pärast, mil lubatud tulemused peaksid käes olema, on see firma sootuks kadunud või teise nime taha varjunud ühes kõigi «ülirahulolevate klientide soovitustega». 

Aga kas mõnda välist ilutoodet, mis päriselt toimiks, siis polegi olemas? «On küll,» naeratab juuksur. «Aga need pole üldse eriti levinud asjad.» Mõnel naisel niisugusi pudelikesi kodus üldse polegi...

Kommentaarid
Copy