JULGE LÜKE Kate Middleton rikkus seda riideeset kandes kuninglikku etiketti

Marju Ränk
, naine.postimees.ee tegevtoimetaja
Copy
Kate Middleton.
Kate Middleton. Foto: George Rogers/SIPA/Scanpix

Kuningliku etiketi järgi oli pikka aega mustade sukkpükste kandmine keelatud. Ja Kate on esimene, kes seda keeldu rikkus. Ta tõi mustad sukkpüksid oma igapäevaellu ja õppis, kuidas neid kombineerida ka kõige ametlikumate rõivastega. Vaatame, kuidas ta seda teeb.

Tihti on raske leida õigeid sukkpükse, mis näeksid head välja ja oleksid jalas mugavad. Vaata, kuidas kannab Kate Middleton musti sukkpükse, muutes need oluliseks aksessuaariks.

(Kliki pildile, et seda suuremalt näha.)

Tihedad läbipaistmatud mustad sukkpüksid on õige valik kingade ja poolsaabaste jaoks. Läbipaistvad sukkpüksid kombineerituna tumedate kingade ja põlvini ulatuva seelikuga «lõikavad» jalad mitmeks osaks. Tumedad sukkpüksid teevad visuaalselt pikemaks ja loovad esindusliku välimuse. Mustad sukkpüksid, mis peaaegu täielikult sulanduvad kingadega, näevad sellel pildil väga head välja.

Tuleb tunnistada, et kui ilmad on jahedamad, on paksemaid sukkpükse eriti mõnus kanda. Kleidiga võib kanda ka mantlit ja poolsaapaid, mis sobivad väga hästi olukorra ja ilmaga.

Kuigi must koos meresinisega tundub paljudele vastuoluline kombinatsioon, siis vaadake, kui hästi need tegelikult kokku sobivad. Muidugi mängib rolli sukkpükste tihedus ja läbipaistvus. Tähtis on, et kooslust täiendaksid ka teised aksessuaarid.

Kate Middleton on halli mantlit väga stiilselt kandnud nii paksemate kui läbikumavate sukkpükstega. Miks mitte proovida ka tumerohelisi või -sinised sukkpükse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles