Dolly Parton hakkab müüma endast inspireeritud glamuurseid koerariideid

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Soovid, et su koer oleks naabruskonna glamuurseim? Dolly Parton annab uue koerakollektsiooniga selleks suurepärase võimaluse.

Dolly Parton teatas Instagrami videos, et toob turule koeramänguasjade, aksessuaaride ja rõivaste sarja nimega Doggy Parton. Sarja müüakse vaid Amazonis ja see sisaldab kõike alates pärlitega kaelarihmast kuni Dolly kostüümini, mille juurde kuulub blond parukas. Kantrimuusika legendile kohaselt leiab Dolly kollektsioonist ka kauboimütsi, mida kaunistab hõbedane tiaara.

Videos viitas kantristaar oma esimesele albumile «Puppy Love», mis ilmus, kui Dolly oli kõigest kolmeteistaastane. «Puppy Love oli minu esimene album ja nüüd, kuuskümmend aastat hiljem, on mu armastus lemmikloomade vastu tugevam kui kunagi varem,» rääkis ta. «See inspireeris looma Doggy Partoni rõivaste, aksessuaaride ja mänguasjade sarja, mis meenutaks stiililt mind.»

Paljudel aksessuaaridel on Partonile omistatav punane ja valge hõlmikmuster ning samuti tema armastus liblikate vastu. Sinu koer võib isegi rokkida vintage-stiilis kontserti T-särki või sellist, millel on kirjas «Jolenede maailmas ole Dolly.»

Osa tulust annetab Dolly mittetulundusühingule Willa B Farms, mis asub Partoni koduosariigis Tennessees. Organisatsioon päästab ja rehabiliteerib armastava hoolega erinevaid loomi. Seega on Doggy Partoni esemete soetamine kaks kärbest ühe hoobiga: sinu koer näeb välja nagu superstaar ning samas saad panustada ka teiste loomade heaolusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles