Tahad ilusaid juukseid? Aga palun! Selleks on sul vaja hirmkallist seerumit, kulukat salongišampooni, toidulisandeid, vitamiine... Ehk see on miski, millest saavad unistada ainult kaunitarid, kel raha jalaga segada.

Ärgem laskem kauem oma ajusid pesta. Kõige lihtsam ja toimivam saladus, mis juuksed silmanähtavalt kaunimaks muudab ja igaühe peas töötab, ei maksa tegelikult mitte midagi!

Kaunite juuste ja nende peale kulutatud hunniku raha vahel ei pruugi olla mitte mingisugust seost. Uhkeimate juuste omanikud elavad sageli riikides, mille elatustase jääb kõvasti alla ka Eestile. Ja mida aasta edasi seda rohkem on naistel vahendeid, kuid seda nigelamaks jäävad nende juuksed. Miks?

Me oleme ära unustanud kõige tähtsama rituaali kaunite juuste saamiseks ja hoidmiseks. Minule õpetas sada mu vanaema, kel enesel oli surmani suur krunn imeilusaid ja terveid pikki juukseid. Minulgi on pikad ja paksud juuksed hoolimata sellest, et olen neid rohkem kui 300 korda heledamaks värvinud ja peale vanaema kavaluse ma mitte midagi nendega ei tee. Kas mitte midagi maksev asi saab tõesti mõjuda? Ja kuidas veel!

Kommentaarid
Copy