VIDEO ⟩ Piloot ähvardas lennuki ringi pöörata, sest reisijad saatsid talle alastifotosid

Naine
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Southwest Airlinesi lennuk oleks äärepealt lähtekohta tagasi pöördunud, kuna ülemeelikud reisijad saatsid piloodile alastifotosid.

Piloot otsustas asja käsile võtta, haarates lennukitelefoni ning ähvardades tagasi lennata, kui tema telefoni peaks veel pilte lisanduma. Üks reisijatest salvestas piloodi teadaande ning jagas seda TikTokis.

Lennukijuht teatas järgmist: «Teeme kokkuleppe. Kui see jätkub, kuni me maa peal oleme, pean ma algusesse tagasi sõitma, kõik peavad maha minema, kaasame turvamehed ja puhkuse võib lugeda rikutuks.»

«Inimesed, mida iganes te mulle AirDropiga ka ei edastaks, lõpetage alastipiltide saatmine ja lähme Cabosse,» lisas piloot veel juurde. Järelvideo puudumise põhjal võib oletada, et alastifotode saatjad otsustasid piloodi meeleheaks piltide saatmise katki jätta. Lennukitäis rahvast jõudis turvaliselt Cabosse.

Teadaolevalt on tegu esimese säärase juhtumiga, mistõttu tulid fotod piloodile üllatusena. Õnneks lahenes ebameeldiv olukord üsna kiirelt ning suuremate tagajärgedeta.

@teighmars @robloxsouthwestair takes airdropping nudes very seriously. #AEJeansSoundOn #WorldPrincessWeek ♬ original sound - Teighlor Marsalis

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles