NAGU EMA SUUST KUKKUNUD? ⟩ Vaata, milliseks on sirgunud Madonna vanim tütar

Naine
Copy
Madonna ja tema tütar Lourdes Leon 2008. aastal.
Madonna ja tema tütar Lourdes Leon 2008. aastal. Foto: Evan Agostini / AP Photo / Scanpix

Kuigi Madonna näeb ise välja pea samasugune, nagu kümme aastat tagasi, on tema vanim tütar Lourdes vahepeal märkamatult naiseks sirgunud. Noor modell ja lookirjutaja avaldas eelmisel nädalal ema jälgedes enda esimese singli.

Siiski on soovinud Lourdes rõhutada, et ta pole materiaalne tüdruk, nagu on olnud tema ema. Hiljutises intervjuus selgitas 25-aastane modell, et tema kasvatus muutis tema arusaama rahast ja ilust. Lourdes maksis ise kolledži õppemaksu ning New Yorki korteri eest, selgitades, et ta ei saanud Madonnalt suuremat sorti varandust. Popstaar on otsustanud oma lapsi liigselt mitte hellitada, et nad iseseisvuksid ning eesmärkide saavutamise nimel vaeva näeksid. Sellegipoolest ei ole ta enda positsiooni ühiskonnas unustanud. «Kasvasin üles erakordsete privileegidega, seda ei saa eitada,» tunnistas Lourdes.

Nüüd, kui noor naine on karjääris esimesi otsustavaid samme tegemas, on ema pannud teda mõtlema sellele, mille poolest neiu soovib tuntud olla. Madonna on viidanud korduvalt tõsiasjale, et modelle tuntakse sagei vaid nende välimuse tõttu. «Ma ei taha, et inimesed mind vaid välimuse järgi mäletaksid, see pole tõsi,» lisas Lourdes. Kui rääkida modellitööstuses muutumisest viimastel aastatel, teatas Lourdes, et ta loodab luua maailma, kus modellidel on enda projektide suhtes suurem otsustusõigus ja nad pole lihtsalt tagasihoidlikud riidenagid. Samuti kirjutab Lourdes muusikat ning avaldas äsja enda esimese singli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles