ETTEVAATUST Nendesse kohtadesse ei tohiks kunagi parfüümi pihustada

Naine
Copy
Foto: Pexels/ Ron Lach

Enne parfüümi pihustamist peaksid mõtlema teistele inimestele, kes peavad samuti seda lõhna tundma. Näiteks võib mõnel inimesel sinu lõhnast peavalu või mõni veelgi tõsisem sümptom tekkida. Kuid kui pihustad lõhna valesse kohta, teed sellega eelkõige endale halba.

Mõnikord juhtub kogemata, et parfüüm pihustatakse kiirustades valesse kohta., teinekord soovitakse aga niisama katsetada, kuidas lõhn uues kohas püsima jääb. 

Allpool on viis kohta, kuhu parfüümi kunagi pihustada siiski ei tohi!

1. Silmad. Kui parfüümi pihustatakse silmade lähedale ja see satub silma, võib tagajärjeks olla silmade ärritus, kipitus ja suisa peavalu.

2. Juuksed. Võib tunduda hea mõte pihustada juustele parfüümi, et juuksed lõhnaksid hästi. Otse juustesse pihustatud parfüüm võib sinu kiharaid kahjuks aga kahjustada. Seda saab teha näiteks nii, et pihustad parfüümi kõigepealt juukseharjale ja seejärel harjad juukseid. See on sinu kiharatele palju õrnem variant.

3. Käed. Parfüüm võib nahka, eriti just talveperioodil, kuivatada ning põhjustada käte lõhenemist ja veritsemist.

4. Kaenlaalused. Parfüüm võib põhjustada sügelust ja põletust, mistõttu ei tohiks seda kindlasti otse kaenlaaukudesse pihustada. 

5. Suguelundid. Kui parfüümi pihustada tuppe või selle ümbrusesse, võib see põhjustada mitmeid sümptomeid: ärritust, põletikku, sügelust või valu.

Parfüümi tuleks panna ainult randmetele, kaelale või põlveõndlatesse. Enamasti on sedasi kõige ohutum. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles