78-aastane naine palub abi: mida teha, et mehed näeksid minus potentsiaalset sekspartnerit? (1)

Naine
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Psühhoterapeut Pamela Stephenson Connolly annab nõu 78-aastasele naisterahvale, kes otsib oma ellu meest, kellega võiks tekkida suhe ja saaks harrastada ka seksi. Ehk on neist soovitustest sullegi abi!

Lugu ilmus esimest korda 30. augustil 2022.

Olen 78-aastane naine ja sooviksin aktiivset seksuaalelu (nagu ka suhet), kuid ma ei tea, kuidas tutvuda sarnases vanuses ja sarnaste huvidega mehega. Kas teil on nõuandeid – mitte tingimata meestega kohtumise kohta, vaid kuidas julgustada neid nägema minus potentsiaalset seksuaalpartnerit?

Teie vanuserühma kuuluvate inimeste jaoks on veebipõhised tutvumissaidid. Sellised platvormid võivad olla kasulikud inimeste hindamiseks enne isikliku kohtumise kaalumist. Need on abiks ka seetõttu, et pole üheselt mõistetav, miks te otsingul olete. Kohalike klubidega liitumine ja kogukonnaüritustel osalemine võivad olla kasulikud viisid potentsiaalsete partneritega kohtumiseks, kuid võib-olla peate olema piisavalt julge, et olla algataja. Otsekohesust ei peeta enam halvaks asjaks. Kutsuge keegi, kes teile meeldib, kohvile või mõnele muule privaatsele kohtumisele. Ignoreerige kõiki, kes käituvad üllatunult või teevad vanusest lähtuva märkuse; nad on vanamoodsad ja pole vaeva väärt. Lihtsalt kündke edasi ja astuge julgeid samme oma vajaduste rahuldamiseks.

Allikas: The Guardian

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles