Klient süüdistab Kim Kardashiani firma toodet tervisekahju tekkes: see rebis mu naha katki!

Naine
Copy
Kimil polnud probleemse teibiga seost.
Kimil polnud probleemse teibiga seost. Foto: Jose Luis Magana / AP / Scanpix

Kim Kardashiani rõivabränd kaevati toote defekti tõttu kohtusse. Skims, mis teeb vormivat pesu, müüs väidetavalt kehateipi, mis rebis kliendil teibi eemaldamisel naha maha. Lähemal uurimisel selgus aga, et tegu polegi Kimi firma tootega.

Noelle Mahasin Smith väitis esmaspäeval esitatud hagis, et Skimsi kehateip rebis tal naha maha, kui naine üritas seda eemaldada. Kim Kardashiani brändi Skims esindaja võttis teemal sõna, pärast seda, kui Smith oli ettevõtte kohtusse kaevanud. Skims väitis, et naise soetatud teip pole nende toodetud.

Oma hagis süüdistab Smith Kimi kehateipi füüsilises ja vaimses valus, mida teibi kasutamine talle põhjustas. Skimsi pressiesindaja sõnas: «Võtame klientidelt saadud tagasisidet väga tõsiselt. Selle konkreetse kaebuse läbivaatamisel avastasime, et klient ostis kehateibi Amazonilt, mis ei ole Skimsi toodete volitatud ega ametlik jaemüüja.»

Smithi ostukviitung tõendab, et tegu pole Kimi ettevõtte tootetud teibiga: 36 eurot maksev teip oli soetatud vaid kümne euro eest. Skimsi esindaja lisas, et eseme populaarsus on toonud kaasa mitmesuguseid võltsinguid, mida on ettevõttena raske tuvastada ja lettidelt maha võtta. «Kahjuks on võltsitud kaubad muutunud kaubamärgi jaoks tavaliseks, mistõttu soovitame oma klientidel tungivalt osta ainult Skimsilt või mõnelt meie ametlikult jaemüügipartnerilt,» kommenteeris esindaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles