Cadillac, tantsijad ja pidu laeval: Ingmar Kiviloo avaldas uue retrohõngulise suvesingli

Kathleen Loss
, suvereporter
Copy
Foto: Ingmar Erik Kiviloo

Täna ilmus Ingmar Erik Kiviloo uus suvine singel «Nii võiks jäädagi», mida illustreerib idülliline video. Superstaarisaatest tuntuks saanud noormees jagas Postimees Naisega loo tagamaid.

Ingmar lähtus loo kirjutamisel suvest ja sellega kaasnevast vabaduse tundest. «Kuigi suvekuud on üsna pea lõppemas, mõtlesin, et nüüd on viimane võimalik hetk see lugu ka välja anda.» Teisalt on loo nüüd välja andmine Ingmari jaoks märgilise tähendusega: nimelt sõidab ta juba homme USA-sse, et alustada õpinguid Bostonis Berklee muusikakolledžis.

Foto: Ingmar Erik Kiviloo

«Teadsin, et soovin teha sellele loole muusikavideot koos vanema Ameerika autoga, olen nende väga suur fänn,» rääkis Ingmar enda inspiratsiooniallikast. «Samuti soovisin ise videos tantsida ja olen õnnelik, et see täpselt nii teoks sai!» Noor talent avaldas, et soovib edaspidigi tantsukirge enda muusikukarjääri põimida.

Foto: Ingmar Erik Kiviloo

Loo kohta räägib Kiviloo, et eelmise singliga võrreldes on kontrast märgatav: «püüdsin produktsiooni mõistes jätta loo lihtsaks, minimalistlikuks ja ka harmooniliselt üsna kergeks.» Lugu salvestati Margus Alviste helistuudios Funki Factori Studio ning loo produtseeris ja kirjutas Ingmar Kiviloo. Basskitarri mängis loole sisse Mihkel Mälgand.

Foto: Ingmar Erik Kiviloo

Muusikavideo valmis koos Hindrek Maasiku ja Alice Aleksandridiga ning selles astusid teiste seas üles Free Flow Studio tantsijad. Videos võib näha retrohõngulist Ameerika autot Cadillac Eldorado ning ka peolaev Venust.

Foto: Ingmar Erik Kiviloo

Ingmar Kiviloo on noor muusik ja lookirjutaja, kes mängib erinevaid pille, sealhulgas viiulit, klaverit, kitarri, trumme ja koguni orelit. Ta on osalenud edukalt kümnetel konkurssidel, kontsertreisidel ja festivalidel klassikalise instrumentalistina ning jõudis 2021. aastal „Eesti otsib superstaari“ finaali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles