Meghan Markle verdtarretavast kogemusest: lapsehoidja helistas, et Archie tuba on leekides

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Väike Archie, Meghan Markle ja prints Harry 2019. aastal
Väike Archie, Meghan Markle ja prints Harry 2019. aastal Foto: Pool/George Rogers/SIPA/Scanpix

41-aastane Meghan Markle rääkis Serena Williamsile podcastis hirmutavast juhtumist. Hertsoginna oli parasjagu koos prints Harryga Lõuna-Aafrikas kuninglikke kohustusi täitmas, kui nad said telefonikõne, et lastetoas on tulekahju.  

Õnneks oli paari suurepärane lapsehoidja Lauren 4-kuu vanuse Archie alla korrusele kaasa võtnud, et mõned suupisted haarata, nii et pisibeebit õnneks tulekahju ajal tema toas ei olnud. 

See on teadaolevalt esimene kord, kui Meghani ja Harry lapsehoidjast avalikult räägitakse. Markle märkis, et laste eest hoolitseja on pärit Zimbabwest ja kandis Archiet sageli linaga seljas. «Tema instinktiivne mõte oli sel õhtul poiss veel korraks kööki kaasa võtta, enne kui ta lapse ööunne sätib.» 

Ajal, kui Lauren ja Archie toast ära olid, süttis lastetoa radiaator põlema. Kuna toas ei olnud suitsuandurit, saadi punasele kukele jälile alles siis, kui majapersonalist keegi koridoris suitsulõhna tundis ja kiirelt reageerides leegid kustutas. 

«Saad aru, Archie pidi seal magama,» rääkis Markle 40-aastasele tenniseprofile. «Me olime kõik šokis ja ehmatusest hullumas.» 

Vahetult pärast kohutavat õnnetust oodati, et Sussexid läheksid järgmisele kuninglikule sündmusele. «Ma ei tahtnud minna ega pidanud seda mõistlikuks. Soovisin, et saaksin inimestele öelda, mis on äsja juhtunud ja kõigist kohustustest mõneks ajaks loobuda. Kuid me läksime. Me pidime oma lapse jälle koju jätma,» kinnitas Sussexi hertsoginna. «Kuigi meid viidi teise kohta, pidime ta ikkagi maha jätma ja minema uusi kuningapere liikmete kohustusi täitma.»

Meghan ja Harry tervitasid oma pisipoega 2019. aasta mais, kaheksa kuud enne seda, kui nad astusid sammu tagasi kuningliku pere kohustustest.

Duo lahkus ametlikult oma kuninglikest kohustustest 2021. aasta veebruaris, neli kuud enne tütre Lilibeti sündi.

Neljaliikmeline perekond, kes elab praegu Californias Montecitos, käis juunis üle pika aja Inglismaal, et osaleda kuninganna Elizabeth II plaatinajuubelil, tähistamaks 70. teenistusaastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles