Avaldati Anne Heche’i surma täpne põhjus

Naine
Copy
Anne Heche 2011. aastal.
Anne Heche 2011. aastal. Foto: REUTERS / Danny Moloshok / File Photo / Scanpix

Näitlejanna Anne Heche elas kuu alguses üle ränga avarii – naine põrutas purjuspäi suurel kiirusel vastu eramaja seina. Nii auto kui ka maja süttisid põlema ning päästjatel kulus pool tundi, et näitlejanna vabastada ning haiglasse toimetada. Paraku suri Heche nädal hiljem haiglas.

Nüüd on kindlalt teada, et Anne Heche suri suitsu sissehingamise ja termiliste vigastuste tõttu. Los Angelese koroneri sõnul oli üks peamine tegur, mis naise surma põhjustas, trauma tõttu tekkinud rinnakumurd. Sisuliselt tähendab see, et osa tema rinnakust purunes õnnetuses, mistõttu Heche jäi ülejäänud eluks koomasse. Anne’i surm on loetud õnnetusjuhtumiks.

Anne kuulutati eelmisel nädalal surnuks, sest tema aju lakkas töötamast. Naise keha hoiti veel mõnda aega elus, et arstid saaksid organeid koguda ja doonoreid leida.

Autoõnnetuse päev olid hästi dokumenteeritud kõrvalseisjate ja turvasalvestiste abil – suur osa neist näitas, kuidas Anne sõitis elurajoonis uskumatult suure kiirusega ja tabas äärepealt teel inimesi. Enne majja sisse sõitmist tabas ta garaaži ja autot. Kanderaamiga kiirabiautosse viimisel tuli naine korraks teadvusele, kuid minestas seejärel uuesti. Anne elas 53-aastaseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles