Voodist ei piisa! 5 parimat kohta, kus kodus seksida

Naine
Copy
Vaata kodus loovalt ringi
Vaata kodus loovalt ringi Foto: Shutterstock

Teeme virtuaalse ringkäigu kodudes ja tuletame meelde kohti, kus kirg lõõmama lasta. Voodi ei ole sugugi ainus koht, kuhu mõnulema lipsata. 

Diivan

Isegi kitsal diivanil saate mugavalt istuda ja ühtlasi saab sisustada filmide reklaamipausid või õhtuse uudistesaate igavamapoolsed lõigud. Seksi mõttes mugavuselt kindel teine koht, purjetab tihedalt voodi kannul. Lisaks on tasakaaluga kimpus olijate jaoks mugav lisand diivani käetugi, millest ta saab kinni hoida nagu raevunud hobuse kaelast. Väldi alguses äkilisi liigutusi. 

+ Saad vaadata kallimale otsa
+ Sa peaaegu ei pea liigutamagi ja seega väsid vähe 
+ Orgasmi võib saavutada väga kiiresti 
- Võib tekkida isu haarata telekapuldi järele 

Vaip

Kui kukkusite diivanilt maha, saate kõik muuta naljaks või jätkata põrandal. Mõnus oleks, kui põrandal on pehme, pikakarvaline vaip. Asendite valik on tänu stabiilsele pinnale lai ja võimaldab palju avastamist. 

Foto: Shutterstock

+ Vaibalt on väga raske põrandale kukkuda. Kui ümberringi pole teravate nurkadega mööblit, on vigastuste oht minimaalne.
- Isegi kõige kohevam ja pehmem vaip suudab hõõruda kohta, millega sellel istute või lebate. 

Aknalaud

See pealtnäha vaid lillede hoidmiseks sobiv plastitükk on ideaalne koht lühikeseks kirglikuks aktiks. Lisastimulatsiooni annab tunne, et keegi jälgib teie armuakti tänavalt. Enamikul juhtudel see ilmselt nii ka on.  

- Kui teie korterist avaneb vaade krematooriumilee või tööbüroo sissepääsule, võib orgasm ootamatult edasi lükkuda.

Tool

Ärge jätke tähelepanuta vana head tooli! Premeerige end seal mõnusa vahetu seksiga, tool annab ka palju katsetamiseruumi. 

Foto: Shutterstock

Proovige poosi, mida Hiinas nimetatakse ümberpööratud aiakäruks: tüdruk haarab kätega toolist, mees tõstab teda puusadest ja teed, mida süda lustib. Olge oma liigutustes ettevaatlik, kui te ei soovi oma käruga ümber kukkuda. 

- Väsitav. 

Pesumasin 

Pesumasin on peaaegu ainuke mööbliese, mis sobib kõrguselt ideaalselt keskmisele mehele. Selles mõttes, et ligipääs naisele on kükitamata või kikivarvul seismata. Naine omakorda võib jalad ümber mehe mässida või üle õlgadeöe panna. Sel juhul saavad kliitorini viivad sügavad närvilõpmed hästi stimuleeritud. 

+ Pesumasin on tõenäoliselt vannitoale lähemal kui voodi. Puhtad inimesed hindavad seda.
- Masinast välja tilpnev sokk või higine päevasärk võivad sooritusindu kahandada, seega peske oma pesu regulaarselt. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles