IGAVESTI NOOR? ⟩ Madonna jagab kuuma fotot enda 64. sünnipäevapeost

Naine
Copy
Madonna 27-aastasena.
Madonna 27-aastasena. Foto: CAP / MPI / RAP / Capital Pictures / Scanpix

Madonna tähistas eile enda 64. sünnipäeva. Nagu popstaarile kohane, pidas naine maha kuningliku sünnipäevapeo, mis leidis sellel aastal aset Sitsiilias.

Madonna reisis viimati Itaaliasse, millesse armus silmapilkselt. Sünnipäevaks viis ta oma sõbrad ning pere Sitsiilia saarele, kus oli rentinud 18. sajandist pärineva palee Palazzo Castelluccio. Samuti on teada, et ettevalmistused palees toimuvaks õhtusöögiks kestsid nädalaid. Piduõhtu lõpetas elav muusika tähtede all.

Foto: Kuvatõmmis Instagramist / @madonna

Madonnale lähedane allikas rääkis, et naisel on kombeks tähistada sünnipäevi suurejooneliselt, kuid sellel aastal võttis ta asja veelgi suuremalt ette. «Sellele imetlusväärsele paleele kulus kümneid tuhandeid,» rääkis ta.

Popstaar õhtustas pere ja sõpradega palees Vahemere taeva all. Madonna jagas ka Instagramis õhtust meeleolukaid jäädvustusi, pildiallkirjaga «saada mulle kingitusi».

Eelmisel aastal tähistas Madonna oma sünnipäeva koos poiss-sõbra, profitantsija Ahlamalik Williamsiga. Aprillis läksid paraku mõlemad oma teed. Paar oli koos kolm aastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles