Kas sulle on öeldud? Stjuardess lausub need sõnad vaid talle, keda ta reisijatest kõige seksikamaks peab

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Anonüümseks jääda soovinud stjuardess paljastas, et lennuki salongipersonalil on mäng või tava öelda reisijale sõnu, keda nad seksikaks peavad. Kas sulle on neid sõnu öeldud?

Salongimeeskonnal on kombeks otsida lennult kõige ilusam inimene ja kutsuda teda siis Bobiks. Sageli on lennul mitu Bobi ning neid märgatakse peamiselt just toitlustamise ajal.

«Siis vaatab reisija sulle otsa ja ma ütlen talle: «Tere, Bob!» Nad vastavad: «Mu nimi ei ole Bob» ja ma ütlen... «Nüüd on.»»

Teine salasõna on «cheerio». Tavaliselt jätavad stjuardessid reisijatega nägemist ja soovivad neile head päeva, kuid kui stjuardess või stjuuard ütleb sulle «cheerio», siis tead, et sind peeti lennu kuumimaks inimeseks!

Kuid need pole ainsad salajased sõnad – kui kuuled stjuardessi oma vahekäigus kuumale kohvile viitamas, kuid sa ei märka kedagi kuuma jooki joomas, on tõenäoliselt läheduses mõni nägus reisija.

Intervjuus Yahoo-le paljastas stjuardess Emily Witkop: «Mäletan, et paar aastat kehtis stjuardesside seas «kuuma kohvi» kood.»

«Näiteks öeldi: «Mul on 3B-s kuum kohv!» Mis tähendas, et sellel konkreetsel istmel oli äärmiselt atraktiivne reisija, kelle poole teised stjuardessid peaksid piiluma.»

Nüüd siis tead, mida järgmisel lennul kuulata!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles