HIRMUÄRATAV ⟩ Seni täppi pannud ennustaja: Elizabeth II sureb sellel aastal (2)

Naine
Copy
Kuninganna on hetkel 96-aastane.
Kuninganna on hetkel 96-aastane. Foto: KIRSTY O'CONNOR / Pool Photo / AP / Scanpix

Vanga on ette näinud arvukalt sündmusi, sealhulgas Tšernobõli katastroofi ning printsess Diana surma. Temaga on hakatud võrdlema 19-aastast Hannah Carrollit, kellel on ainuüksi sellel aastal kümme nägemust täppi läinud. Nüüd ennustab noor naine kuninganna Elizabeth II surma.

Vaid 19-aastane Hannah Carroll pani jaanuaris 2022. aastaks kirja 28 ennustust ja on näinud juba kümmet neist täitumas. Tõeks on saanud näiteks Rihanna lapseootus, Harry Styles’i ja Beyonce’i uued albumid ning Nick Jonase ja Priyanka Chopra lapse saamine.

Neiule on meeltmööda Kardashianite perekond, mistõttu puudutavad mitmed tema ennustused just neid. Carroll oletas muuhulgas, et Khloe ja Tristan Thompson saavad teise lapse. Tema viimane ennustus teostus alles eelmisel nädalal, kui Pete Davidson ja Kim Kardashian lahku läksid ning ta nägi ette ka Kimi ja Kanye Westi suhtedraamat.

Ameeriklannast selgeltnägija rääkis, et tema ennustused saavad alguse kõhutundest. «See on tõesti põnev, kui juhtub midagi, mida olen ennustanud. See on nagu nägemus, mille saan tugeva kõhutunde näol.»

Hannah ei küsi tasu avaliku elu tegelasi puudutavate ennustuste eest, kuid isikliku seansi eest tuleb talle siiski maksta. Naine avaldas, et teenib kuus umbes kaks tuhat eurot. Vaadates paari kliendi fotot, saab Hannah täpselt ennustada tema jaoks olulisi eelseisvaid elusündmusi, alates rasestumisest kuni uue töökoha leidmiseni.

«Inimesed saadavad mulle kogu aeg sõnumeid, öeldes, et mu ennustused on täide läinud, isegi kuupäeva täpsusega,» tõdeb Hannah rõõmsalt.

Sellel aastal on Hannah näinud veel mitmeid olulisi sündmusi, mis pole veel aset leidnud. Hirmutavamad nendest on kuninganna Elizabeth II ja räppar 6ix9ine’i surm. Samuti on oodata, et poistebänd One Direction saab uuesti kokku, «Grey anatoomia» sari leiab oma lõpu, Billie Eilish avaldab enda biseksuaalsuse ning Kylie Jenneri laps sünnib terviseprobleemiga. Samuti peaks naise ennustuste järgi sõudma Taylor Swift abieluranda ning Bieberid tervitama esiklast.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles