KAS ÕED? ⟩ Suhtes onlyfansitarid, kes kartsid, et neil on sama isa, said DNA testi tulemused

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Foto on illustreeriv
Foto on illustreeriv Foto: Shutterstock

Teineteisesse armunud Onlyfansi staarid Carley ja Mercedes tõmbasid miljonite tähelepanu ja pilgud enda poole, kui levis lugu, et neil võib olla sama isa. Paar sai nüüd teada DNA testi tulemused ja jagab seda DailyStari intervjuus. 

Carley ja Mercedes Kanadast Ontariost on käinud kaks aastat. Mure tekkis siis, kui paljud nende miljonist TikToki jälgijatest märkisid, et nad näevad välja nagu kaksikud. Ja näis, et nad ei pruukinudki selle põhjuseid liiga kaugelt otsida. 

Loe lisaks: USKUMATU 〉 Suhtes onlyfansitarid sattusid segadusse: kas meil on sama isa?

Ja alles siis, kui nad oma emadega arutlesid, tundsid nad, et võivad olla veidi lähemal, kui nad algul arvasid. Nende emad arutlesid omavahel oma kunagisi suhteid ja selgus, et nad mõlemad on olnud juhusuhtes ühe ja sama mehega. 

Paar, kes arvas, et neil võib olla sama isa, tegi DNA-testi, et välja selgitada, kas nad on poolõed ja lõpuks ometi said nad tulemused teada. Viieks nädalaks, mis tulemuste ootamiseni kulus, panid noored enda suhte pausile. 

«See oli väga raske aeg. Muud võimalust ega head lahendust polnudki, kui et püüdsime ennast kumbki pidevalt tegevuses hoida.»

Aga õnneks said nad teada, et nad pole sugulased. «Meil pole ühiseid sugulasi! See on kindlasti eemaldanud palju stressi ja ärevust,» jagasid X-reitinguga modellid avameelselt. «Me ei kujutanud ette, et elaksime oma ülejäänud elu kahtluses ja teadmatuses.»

«Iga päev tundub nagu üks suur pidu. Me pole kunagi olnud õnnelikumad ja naudime iga koosoldud minutit!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles