Ellen DeGeneres suhtest Anne Heche’ga: ta riskis millegi olulise kaotamisega, et minuga väljas käia (1)

Naine
Copy
Ellen ja Anne 1998. aastal.
Ellen ja Anne 1998. aastal. Foto: HECTOR MATA / AFP / Scanpix

1990. aastate keskel oli Anne Heche’l potentsiaali teha suurepärast näitlejakarjääri. Umbes samal ajal otsustas ta kapist välja tulla ja avalikustada oma suhe telesaatejuht Ellen DeGeneresega.

Ellen oli samuti 1997. aastal avalikustanud, et on lesbi ja nende suhtest sai kuulsuste maailmas üks tuntumaid. 2020. aastal väljaandele Page Six antud intervjuus selgitas Heche aga, kuidas suhe Elleniga rikkus tema karjääri.

«See muutis mu elu igaveseks,» rääkis Heche. «Selle suhtega seotud häbimärgistamine oli kohutav. Mul ei olnud kümme aastat ühtegi stuudiopildistamist. Mind vallandati ka kümne miljoni dollari suurusest fotolepingust.»

Homofoobia oli väga levinud 1990. aastate keskel ning Hechele öeldi toona, et tema ja Elleni suhte avalikuks tulemisel on paratamatud negatiivsed tagajärjed.

«Mulle öeldi, et kui ma Elleniga suhte avalikustan, kaotan Foxi lepingu,» tunnistas Heche Page Sixile.

«Kui ma viisin Elleni esilinastusele, juhatasid mind turvamehed välja juba enne filmi lõppu ja mulle öeldi, et ma ei tohi omaenda järelpeole minna, kuna kardetakse, et fotograafid teevad minust Elleniga koos pilte.»

Paar läks lahku 2000. aastal, mil öeldi, et tegu oli ühise otsusega. Aasta hiljem väitis Ellen aga ajalehele Los Angeles Times antud intervjuus, et Heche ei andnud talle lahkumineku kohta selgitusi. «Ta astus uksest välja ja ma pole pärast seda temaga rääkinud, ma ei oska öelda,» nentis Ellen.

2021. aasta taskuhäälingusaates solvas Heche Ellenit ebasündsa fraasiga ning rõhutas, et Elleni jaoks on raha kinnisidee. «Ma läksin temast lahku, sest tema eesmärk oli teenida palju raha,» väitis Heche. «Mina soovisin leida armastust, kuid tema 60 miljardit dollarit. Seega jah, uuesti kokku me Elleniga ei saa.»

Heche kaotas elu reedel pärast Los Angeleses toimunud autoõnnetust.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles