TALISMAN ⟩ Põhjus, miks paljud punast käepaela kannavad

Marju Ränk
, naine.postimees.ee tegevtoimetaja
Copy
Foto: Shutterstock

Kas oled mõelnud, miks mõnel inimesel on randme ümber punasest lõngast punutud või nöörist käpael? Erinevatest religioonidest inimesed kannavad sellist paela, sest sel on oma tähendus.

Märkame väga sageli inimese randmel punast värvi käepaela. Asi on selles, et see toob kandjale õnne, suurendab energiat ja kaitseb kurja silma eest. Kui sinu elus on praegu periood, mil pead otsustavalt tegutsema, on punane niit hindamatu ja parim abiline.

Punast lõnga kantakse randme ümber selleks, et tõrjuda eemale negatiivsust, kurja silma poolt tulevaid halbu soove ja ebaõnne. Punane lõng aitab vabaneda ka iseendas peituvast negatiivsusest ning leida hingelist harmooniat ja rahulolu.

Punane lõng parandab meeleolu ja inimese produktiivsust. See parandab loovust, tugevdab biovälja ning teravdab oluliselt kuuendat meelt. Punane lõng aitab armastuses ja rahaasjades.

Sellise talismani tegemiseks pead lihtsalt lõikama punasest lõngakerast sobiva pikkusega jupi ja siduma selle randme ümber. Soovitatav on lõnga sidumisel teha seitse sõlme ning lausuda samal ajal positiivseid soove, mis sulle kaitset pakuvad.

Eksperdid soovitavad lõnga alati käel olla ning vahetada see välja iga 3-4 kuu tagant. See talisman sobib ka väikelastele. Punane lõng toetab last õppimisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles