KAS SINA JULGEKSID? ⟩ Moodi tulevad püksid, mis nõrganärvilistele kandmiseks ei sobi (2)

Naine
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Kuigi enamasti tuuakse rõivakomplektidesse vaheldust pluusidega, saab ka pükstega suurepäraselt enda stiili väljendada. Üks noor disainer on loonud täiusliku riideeseme krimifännidele – need on lihapüksid.

Kollektsiooni loonud Lena M Áine on lummatud graafilistest ning õudsetest piltidest – armastusest nende vastu sündis ka lihakollektsioon. Lisaks kõnealustele pükstele on disaineri veebipoes saadaval liha välimusega kott, korsetid ja kleit. Igaks juhuks tasub mainida, et tegu on siiski lihaimitatsiooniga ning materjal on valmistatud lateksi baasil. Tänu sotsiaalmeediale on püksid hetkel välja müüdud, vaatamata nende kopsakavõitu hinnale (ligikaudu 320 eurot).

Esimesed lihaimitatsiooniga rõivad lõi Lena ülikooli viimasel õppeaastal, nüüd on ta moekuulutajana juba Vogue’i, ELLE’i ja teistesse moeajakirjadesse jõudnud. Samuti on sotsiaalmeedias disaineri loomingule suur nõudlus – sajad noored soovivad endale põlenud efektiga teksapükse. Kes teab, vahest jõuab hetkel äärmuslikuna näiv trend ühel päeval ka massidesse.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles