SAAB KA PAREMINI ⟩ 5 suurimat viga, miks Su unistused ei täitu? (1)

Naine
Copy
Dalí Getter Karat.
Dalí Getter Karat. Foto: Kersti Niglas

Unistused on küll ilusad, aga kätte me neid ei sageli ei saa. Miks? Kas teadsid, et paljud meist soovivad küll paremat, aga keskenduvad puudusele? Igatsevad armastust, kuid keskenduvad rahulolematusele. On 5 viga, mida inimesed ei tea, aga mis takistavad soovidel täitumast. Koolitaja ja enesearengu teejuht Dalí Karat juhatab kätte mis need on.

Manifesteerimine ehk teadlik unistamine pole vaid väljavalitute privileeg. Seda kunsti võivad kasutada kõik, kes need konkreetsed tehnikad, põhimõtted ja väärtused selgeks õpivad. «Loomine allub teatud seadustele ja kui neid teada, on võimalik manifesteerida endale kõike!» ütleb koolitaja ja enesearengu teejuht Dalí Karat, kes ise on teadlikult manifesteerinud endale mitu kodu, armsama, töö, esinemised kui ka reisid.

Sageli ei tea inimesed aga neid samme ning seetõttu tellivad kas valesid asju või ei juhtu nende elus pärast soovimist midagi. Dalí Karat toob välja viis kõige suuremat põhjust, miks Su unistused ei pruugi täituda.

Kui sa ei tea, mida tahad, siis sa ei saagi saada seda, mida tahad, arvab Dalí Getter Karat.
Kui sa ei tea, mida tahad, siis sa ei saagi saada seda, mida tahad, arvab Dalí Getter Karat. Foto: Kersti Niglas

1. Sa ei tea, mida tahad

Üks peamisi põhjusi, miks Su unistused ei täitu, seisneb teadmatuses, mida Sa üldse tahad. Kui Sa ei tea, mida tahad, siis kuidas saad seda üldse saada? Universum on Sulle valmis tooma kõike, aga nagu restoraniski - Sa pead tellima.

Lihtne harjutus, mida saad teha, et mõista paremini oma tegelikke soove:

1. Kirjuta üles nimekiri asjadest, mida Sa ei taha - sageli me teame palju täpsemalt, mida me ei taha. Kirjuta need üles!

2. Seejärel pööra see nimekiri nn ümber ja kirjuta vastandiks asjad, mida Sa siis soovid, tahad. Näiteks kui kirjutasid, et «ma ei taha olla vaene», siis nüüd kirjuta «ma tahan, et mul oleks alati raha»

3. Keskendu asjadele, mida soovid - loe oma soovide nimekirja iga päev lausa mitu korda! Pööra tähelepanu võimalikult palju oma unistustele ja soovidele. Nüüd, kui tead, mida tahad, on seda palju lihtsam teha!

Loe ka seda: Toksiline positiivsus on kõige suurem depressiooni tekitaja 

2. Sa ei usu oma unistuste täitumisse

Inimesed sageli unistavad, loovad ja tellivad ehk vajutavad gaasipedaali põhja. Samal ajal aktiveeruvad meie alateadvuses ka piiravad uskumused, mis hakkavad tellitut piirama, olles nn pidurid. Kui aga gaas ja pidur on korraga põhjas, siis «auto» tiirutab kohapeal ringi, tossu on palju, aga edasi ei liigu.

Kui Sa ei usu sisimas, oma südames ja hinges, et väärid seda tingimusteta armastust, lotovõitu, last või imeilusat kodu, mida endale manifesteerida püüad, siis need asjad ei tulegi! Sa pead ise kõigepealt uskuma hakkama, laiendama oma meelt ja kasvama oma unistuste kõrgusele. Siis need ka täituvad!

Manifesteerimine on konkreetne tegevus, õnnestumiseni viivad omad selged sammud. Dalí Getter Karat.
Manifesteerimine on konkreetne tegevus, õnnestumiseni viivad omad selged sammud. Dalí Getter Karat. Foto: Kersti Niglas

3. Sa ei oska manifesteerimise samme

Paljud ei julge manifesteerida, sest kardavad eksida ning kogemata endale midagi valesti tellida. On palju neid juhtumeid, kus tellid endale puhkust ja saadki selle, aga näiteks haiguse või õnnetuse kaudu. Või soovid endale imelist armastust ja siis leiad end armukese rollist, sest armastust tellides unustasid lisada, et mees oleks vaba ja vallaline!

Sellised näited muudavad manifesteerimise osas tõesti ettevaatlikuks! Samas on oht, et nii jäädki oma elus seisma ega unista julgelt. Selleks, et mitte eksida, tuleb teada, kuidas õigesti soovida. Mida öelda, mis tehnikaid kasutada, mis samme ja etappe läbida? Manifesteerimise kohta on palju raamatuid ja kursuseid!

Loe selles lähemalt! Dalí Karat: Manifesteerimise saladused. «Kuidas kutsuda kontole 10 000 eurot?»

4. Sa keskendud puudusele

Ehk oled kuulnud lauset, «elu on peegel». See viitab seadusele, mille kohaselt koged oma reaalsuses seda, mida ise esimesena välja kiirgad. Kui Sa pöörad tähelepanu sellele, et Su unistused pole veel täitunud (näiteks Sul pole veel suurt armastust, piisavalt raha, head tervist, unistuste töökohta vms), siis on Sul kehv tunne sees. Teisisõnu - Sa kiirgad välja kehva tunnet, puudust, rahulolematust. Mida maailm Sulle selle peale vastu peegeldab? Veelgi enam situatsioone, võimalusi ja põhjuseid, miks kogeda kehva tunnet, puudust ja rahulolematust.

Loe ka seda: 5 kuritegu, mida head inimesed väga sageli teevad

Me kõik loome oma reaalsust, vahe on vaid selles, kas kutsume ebateadlikult ellu seda, mida kardame või oleme teadlikud ja valime seda, mida soovime. Kõik ilus ja hea on maailmas olemas.
Me kõik loome oma reaalsust, vahe on vaid selles, kas kutsume ebateadlikult ellu seda, mida kardame või oleme teadlikud ja valime seda, mida soovime. Kõik ilus ja hea on maailmas olemas. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

 

Sul tuleb olla õnnelik ja rahulolev enne kui soovid manifesteeruvad, ja alles siis nad manifesteeruvad! Tuleb õppida tõstma end küllusteadvusele ja seejärel nautida elu külluslikku peegeldust läbi unistuste täitumise.

5. Sa oled kärsitu

Sageli me ei usalda, et elus toimuvad asjad täpselt õigel ajal ning et me ise oleme õiges kohas, tegemaks õigeid asju. Nagu kõike muud, nii tahame ka elu juhtida, kontrollida. Aga me ei saa ning see võib muuta meid rahulolematuks, kärsituks, usaldamatuks.

Füüsikas on aga üks seadus - survele allub vastusurve. Teisisõnu - mida rohkem Sina survestad, seda enam peab see miski Sult eest ära minema. Kui Sa survestad oma unistuse täitumist, siis ei jää Universumil muud üle, kui sellega venitada. Lihtne eluline näide Sulle siia ka: ehk oled ise olnud situatsioonis (või mõni Su sõbrannadest), kus otsid endale kaaslast. Mida tugevamalt, intensiivsemalt ja aktiivsemalt otsid, seda vähem «normaalseid» mehi kohtad. Kohtingud ei õnnestu, mehed ei võta vedu, ühendust kellegagi pole. Ühel hetkel annad alla, lõpetad otsimise ja keskendud iseendale. Saad ehk nädalakese-paar selles mõnusas lõdvestunud rahuseisundis olla ning leiad täiesti ootamatult endale suure ilusa armastuse!

Koolitaja ja inspiratsioonikõneleja Dalí Karat korraldab septembris 2-nädalase Suure Manifesteerimise Väljakutse, kus õpetab unistama nii, et need ka päriselt täituksid. Siiski on mitmeid vigu, mida inimesed ei tea, aga mis takistab neil nende unistustel ja soovidel täitumast. Loe, mis need on!

See on suurepärane näide sellest, et survestades lükkame soovi endast eemale, lõdvestudes aga lubame sel oluliselt kiiremini täituda.

Manifesteerimine pole keeruline ja absoluutselt kõik siin elus on võimalik! Tuleb vaid osata õigeid tehnikaid ning ise endalt tee pealt ära astuda. Suurel Manifesteerimise Väljakutsel on osalejatel võimalus kahe nädala jooksul õppida selgeks see maagiline võlumaailm!

«Elu ei pea olema raske, väljakutsuv ning pidevas rahapuuduses. Elu ei pea olema kurb ja üksik, tekitama väsimust ja jõuetust. Elu on tegelikult ilus, täis headust ja rõõmu! Tuleb vaid end ümber häälestada, just nagu raadio puhul - Sa ise otsustad, mis sageduse keerad ja vastavalt sellele mis muusikat kuuled!» õpetab õnnekoolitaja ja enesearengu teejuht Dalí Karat.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles