Prints Harry ja Meghan Markle varjuvad enda kodus hirmuäratava eluka eest (2)

Naine
Copy
Prints Harry ja Meghan Markle saabumas ÜRO peakorterisse.
Prints Harry ja Meghan Markle saabumas ÜRO peakorterisse. Foto: AP Photo / SETH WENIG / Scanpix

Prints Harry ja Meghan Markle said korralduse püsida kodus, sest nende California mõisa ümbruskonnas jalutab ringi puuma. Ka paari peetavad kanad tuli ohutusse paika toimetada – vastasel juhul võiksid nad osutuda kaslasele lihtsaks sihtmärgiks.

Montecitos, kus asub Harry ja Meghani 14,6 miljonit dollarit maksev häärber, jäi ühe majaomaniku turvalindile suur kaslane. Lähemal vaatlusel selgus, et tegemist on puumaga. Kohalikel keelati kodust lahkuda, sest arvatakse, et naabruskonnas ringi luusiv kiskja on näljane ja võib seega inimestele ohtlik olla.

Eksperdid oletasid, et puuma võis tulla hetkel Californias aset leidva laiaulatusliku põua tõttu mägedest alla toitu ja vett otsima. On teada, et näljasena ründavad nad inimesi ja koguni põtru, mistõttu on varjumine eluliselt oluline.

Los Angeles on üks kahest suurlinnast maailmas, mille läheduses elavad suured kaslased. Teine selline linn on Mumbai. Paraku ei ole linnade lähedal elamine neile hea: uute hoonete ehitamisel hävivad nende elupaigad ning paljud kaslased on jahiretkel autolt löögi saanud.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles