ARMASTUS OTSAS? ⟩ Kim Kardashian ja Pete Davidson läksid lahku

Naine
Copy
Kim Kardashian ja Pete Davidson Met galal.
Kim Kardashian ja Pete Davidson Met galal. Foto: REUTERS / ANDREW KELLY / Scanpix

Üheksa kuud tagasi alguse saanud liit on nüüd purunenud – lähedaste sõnul on Kim Kardashian ja Pete Davidson lahku läinud. Paarile said takistuseks pikad vahemaad ja tihedad graafikud, kuid nad suhtlevad sõpradena edasi.

Teada on, et põhjuseks polnud tüli ning paaril on siiani armastavad ja head suhted. Pete on veetnud suve Austraalias, töötades filmi «Wizards!» kallal. Mis puutub Kimi, kulub tal palju aega nelja lapse – Northi, Psalmi, Chicago ja Sainti – kasvatamisele eksabikaasa Kanye Westiga. Suhte ajal jõudis Pete samuti lastega tutvust teha ning astuda üles Kardashianide saates.

Foto: Evan Agostini / Invision / AP / Scanpix

Paarike ei hoidnud end üheksa kuu jooksul tagasi: koos tehti tätoveeringuid ja esineti Met galal. Küll aga on Davidson tuntud naistemees ja fännide spekulatsioonide kohaselt liit eriti kaua püsinud polekski. Mees on varasemalt suhtes olnud paljude kaunite daamidega, sealhulgas Ariana Grande ja Kaia Gerberiga. Sellegipoolest on temagi intervjuudes maininud, et soovib ühel päeval stabiilset pereelu elada ning valmistub selleks hetkel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles