Kristel Aaslaid päriselt politseinikuks ei hakkaks, komöödiasarjas aga küll

Raadio Elmar
Copy
Kanal 2 eetrisse jõudvas uues kodumaises komöödiasarjas mängib üht peaosa Kristel Aaslaid.
Kanal 2 eetrisse jõudvas uues kodumaises komöödiasarjas mängib üht peaosa Kristel Aaslaid. Foto: Taavi Sepp

Sel sügisel jõuab Kanal 2 ekraanile produtsent Ergo Kulla uus kodumaine komöödiasari kahest täiesti erinevast naispolitseinikust, keda kehastavad teleekraanidelt juba tuntud ja armastatud kaasnäitlejad Kristel Aaslaid ja Grete Kuld. Neljapäeva hommikul õnnestus raadio Elmar hommikuprogrammil «Ärka, kaunis maa!» püüda telefonile parajasti võtteplatsile sõitev Kristel Aaslaid, et uue sarja kohta pisut lähemalt uurida. 

Uue sarja pealkirja ei julgenud Kristel Aaslaid veel otse-eetris nimetada: «Kui ma siin hommikul mingisugise pealkirja, mis pärast tõeseks ei osutu, välja lobisen, siis ma igaks-juhuks ei ütle.» Seriaali sisu oli ta aga hea meelga nõus avama. Kaks täiesti vastandlikku preilit on sunnitud koos töötama ja väga erinevaid juhtumeid lahendama. Politseiniku tööd ülimalt tõsiselt võttev konstaabel Kadri (Kristel Aaslaid) ja oma hea välimuse ning naiselike võludega osavalt manipuleeriv uustulnuk Doris (Grete Kuld) tahavad üksteisele tõestada, et just nende meetodid aitavad meeste maailmas kõige paremini karjääri teha.

Kristel Aaslaid ja Ergo Kuld
Kristel Aaslaid ja Ergo Kuld Foto: Taavi Sepp

Kristel Aaslaid pole korravalvuritega pidanud elus kokku puutuma suurt rohkem, kui kunagi teismelisena Kuressaares nende eest ära joostes. Eks satuti sõpradega linna peal veidi hoogu ja nii keegi politseinikud korda majja lööma kutsuski. «Muidu olen olnud väga korralik!» lisas Aaslaid kiirelt. Inimesi maha väänata näitleja ei oska ja pakub, et las seda teevadki need, kes tunnevad päriselt kutsumust. Kuna tegemist on väga raske ja vastutusrikka ametiga, loodab Aaslaid, et ta päriselu ametivendadele ja -õdedele häbi ei tee ning on alati valmis kuulda võtma nõuandeid, õppima nippe ja trikke. Naerdes leidis ta veel ühe põhjuse, miks ta päriselt kunagi politseinikuks ei hakkaks: «Relv on nii raske!»

Olgu oskuste ja teadmistega kuidas on, juba kohe pärast hommikujutu lõppu algasid esimesed välivõtted, kus tuli ka pisut pätte ka taga ajada. «Tuleb teha usutavat nägu ja toetuda oma eelnevale elule, põnev on igal juhul!» võttis Kristel Aaslaid kokku, kuidas ta eesootavatele katsumustele vastu läheb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles