HARULDANE ÄPARDUS ⟩ Kättemaksuhimuline eks tahtis mehe maja maatasa teha, kuid…

Naine
Copy
Foto: Rosa Veiga / Contacto / ZUMA Press / Scanpix

Eksabikaasade käitumine võib teadupärast vahel närvi ajada, kuid üks Ameerika naine otsustas minna eriti kaugele ja proovida temast vabaneda. Paraku eksis naine aadressiga ja süütas põlema hoopis võõra isiku maja.

Politsei vahistas süütamises kahtlustatava 49-aastase Christie Louise Jones’i. Tunnistaja sõnul süütas naine Põhja-Carolinas maja, mida ta arvas kuuluvat endisele poiss-sõbrale. Oli teada, et tema eks elas samas piirkonnas, kuid ameeriklanna eksis aadressiga.

Kuriteo ohver ärkas reedel kella seitsme paiku hommikul, kui naaber teavitas teda naisest, kes näis olevat üritanud tema kodu põlema panna. Kui majaomanik õue läks, seisis Jones sinise auto kõrval, mis blokeeris sõiduteed.

Uurijad leidsid õli ja puidukimbud, mis olid maja ümber strateegiliselt paigutatud ning summutasid aiavooliku, et seda poleks võimalik tule kustutamisel kasutada. Väidetavalt astus naine ohvrile vastu vintpüssiga, olles samal ajal leidnud ühe majaomaniku koertest ja võtnud ta enda kätte. Sireene kuuldes naine põgenes.

Jones’i tekitatud kahjud ulatuvad 20 000 dollarini (ligikaudu 19 560 eurot), kuid talle on välja pandud 101 500 dollari (ligikaudu 99 300 euro) suurune tagatis süüdistusega esimese astme süütamises, relvaga kallaletungis ja looma varguses.

Tunnistaja rääkis politseile, et Jones’i endisel mehel oli selles piirkonnas kinnisvara, ja ütles, et kahtlustatav võis sihtida valet maja. Ohvril ja naisel pole teadaolevat seost.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles