Sissi Nylia Benita hakkas kala sööma just selle retsepti abil

Raadio Elmar
Copy
Sissi Benita
Sissi Benita Foto: Konstantin Sednev

Eelkõige lauljana tuntud Sissi Nylia Benita ütles raadio Elmar hommikuprogrammile «Ärka, kaunis maa!», et sel suvel on tal palju tööd, mida sügavalt naudib. Loe edasi ja saa teada, mida noor naine parajasti õpib ja millise retsepti abil oma kalapelgusest üle sai.

Sissi, kes pole enda sõnul mitte kunagi kalatoite armastanud, on sel suvel teinud kannapöörde ja rohkelt erinevaid retsepte katsetanud. Kuidas see siis juhtus? «Hakkasin keha kuulama, ise rohkem poes käima, samuti restoranis menüüd vaadates reageerisin toidule," selgitas Sissi ja otsustas, et kui keha temaga nii tugevasti räägib, siis peaks teda ikka kuulama.

Lauljanna sellesuvine lemmik on pestolõhe. Selleks tuleb kõigepealt valmistada pesto: seedermänniseemned, sidrun, basiilik ja natuke piparmünti tuleb maitseaintega kokku blenderdada ning lõhe saadud seguga kokku määrida. Ahjust väja tulles ei ole tegu üldse nii roosa kalaga, kui ootaks. Oma aiast soovitab Sissi juurde leida lihtsat ja maitsvat salatimaterjali, näiteks kurki ja tomatit.

Lisaks toiduvalmistamisele meeldivad Sissi Nylia Benitale kõik tegevused, mis lubavad elu nautida: laulmine, tantsimine ja eelkõige enese arendamine. «Jumaldan õppimist, tegelen sellise asjaga nagu human design, coaching ja teraapia ning kui ma saan juurde õppida, annab see mulle hullult energiat,» selgitab ta oma uusi suundi. 

Läbi human design'i saan anda inimestele tagasi vabadust ja usaldust, õpetada inimestele, kuidas saada täielikku kontakti iseendaga, teha otsuseid lähtudes iseenda sees toimuvast ja võtta vastutus oma elu eest tagasi.

Kuula kogu hommikujuttu Sissiga järele siit:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles