2000ndate moeröögatused, millest on võimatu mööda vaadata (1)

Kristina Herodes
, ajakirjanik
Copy
Mikromini ja tilluke teksatagi. Ja kõik! Raske uskuda, aga nullindatel nii käidi. Isegi kaheaastasele jääks see vast liiga lühikeseks. Aga toona neid kanti, nii tänaval, laval kui peol. Ära parem küsi, mismoodi sellistega istuda saab.
Mikromini ja tilluke teksatagi. Ja kõik! Raske uskuda, aga nullindatel nii käidi. Isegi kaheaastasele jääks see vast liiga lühikeseks. Aga toona neid kanti, nii tänaval, laval kui peol. Ära parem küsi, mismoodi sellistega istuda saab. Foto: Shutterstock

Avaldan ühe futuroloogide tarkuse, mis huvitaval kombel kehtib ka praegu. See paneb paika, kust tulevad kõige kuumemad moeideed.

Olgugi maailm muutunud ja võimalused kiirustamiseks enneolematult soodsad, inimene ise on muutunud märksa vähem. Mis siis, et meil on nüüd võimalus kogu elu tuulekiirul maha rallitada, nii et pole mahti midagi märgata, kogeda ega tunda. Me ei tee seda. Sest me ei taha! Kust ideid nopitakse? Millised moeasjad täna ilma teevad?

Kummipaeltest kleit. Christina Aguilera eputab Hervé Léger’ loodud mudelis, millest trendihullus omal ajal lahti läks.
Kummipaeltest kleit. Christina Aguilera eputab Hervé Léger’ loodud mudelis, millest trendihullus omal ajal lahti läks. Foto: Shutterstock

Maikad on tagasi! Valge maika rokib taas nii meeste kui naiste seljas.

Mikromini, mototagi ja saapad – nullindate mässumeelne kaunitar nägi välja just nii! Loe edasi ja leiad 12 tõeliselt pilkupüüdvat hitti 2000ndatest, mis tänagi väga moes!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles