TERVISEKS! Kaks saja-aastast naist nimetasid veini, mida tuleb juua, kui tahad kaua elada

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Kaks Suurbritanniast pärit naist, kes tähistasid juulis oma 100. juubelit, avaldasid oma pikaealisuse saladuse. Nimelt armastavad nad mõlemad iga päev pisut veini juua. Aga millist veini täpsemalt?

Edna Simpkins ja Hilda Tonkins tähistasid Kentfordi hooldekodus oma sünnipäevi, ümbritsetuna sõpradest ja perest. Simpkins sündis 7. juulil 1922 ja Tonkins 16. juulil. Juubilarid usuvad, et vein on aidanud kaasa nende pikaealisusele, ja mõlemad nimetasid sama sordi.

«Jooge šerrit iga toidukorraga, see aitas meid!» ütlesid särtsakad naised.

Simpkins on pärit perekonnast, kellele kuulus Bedfordshire'is Lutonis väike pubi. Tal on kaks last ja kümme lapselast. Tonkins sündis Londonis ja oli kuulus õmbleja. Isegi kuningliku perekonna esindajad kasutasid tema teenuseid - näiteks on ta prints Charlesile mitu ülikonda õmmelnud.

«Meile väga meeldib erilistel tähtpäevadel pidusid korraldada, eriti kui neid on korraga kaks. Oli tõeline rõõm aidata Ednal ja Hildal perede ja sõpradega juubelit tähistada ning nende terviseks klaas tõsta!» ütles Kentfordi hooldekodu juhataja Lijo Varghese.

Juubilaride pilte näed SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles