Kolm korda nädalas seksivad inimesed on ...

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Regulaarne seksimine ei tekita meile mitte ainult head enesetunnet, vaid uuringu kohaselt on sellel tegevusel ka teine ​​positiivne mõju.

Seksil ei ole positiivne mõju mitte ainult meie mõtetele, vaid ka välimusele. Briti psühholoog Dr. David Weeks uuris ühes uuringus, kuidas regulaarne seks on seotud meie välimusega ning ta avaldas, millisele järeldusele ta jõudis. 

Nii mõjutab seks välimust

Uuringu tulemused näitasid, et naised ja mehed, kes seksivad vähemalt kolm korda nädalas, näevad oma vanusest kuni seitse aastat nooremad välja. Psühholoog Weeks ei seosta seda nähtust mitte ainult sellega, et regulaarne seksuaalvahekord hoiab füüsiliselt vormis ja paneb meid oma välimusele rohkem tähelepanu pöörama, vaid kaasa aitab ka serotoniin, mis sel ajal kehas vabaneb.

Serotoniin vastutab muuhulgas stressi vähendamise eest kehas ja võib seega vähendada ka kortsude teket, mis hoiabki meie välimuse noorena. Lisaks parandab regulaarne seksuaalelu vereringet ja muudab naha säravaks. See peaks olema piisav põhjus, miks varasemast rohkem seksida. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles