VAATA VIDEOT Mees leidis jäätise seest midagi ootamatut

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Üks jäätisesõber hammustas Magnumit ja väitis enda jälgijatele TikTokis, et selle sees ei ole jäätist. Tõepoolest, videot vaadates jääbki mulje, nagu jäätis oleks seest õõnes. Üsna kiirelt selgus aga tõde.

TikTokker Jake näitas videos hädist jäätisepulka, mida ümbritses vaid šokolaadikate. 

«Söön Magnumi jäätist nagu tavaliselt... ja siis avastan midagi sellist,» rääkis mees ja palus ettevõttel murega tegeleda.

Videot vaadati paari päevaga üle kahe miljoni korra ja mehe jälgijad olid hämmingus, kuidas selline asi üldse juhtuda sai.

Mure jõudis ka Magnumini, kelle esindaja vastas videole: «Hmm... Magnumi jäätis ilma jäätiseta? Palun saatke meile privaatsõnum ja kompenseerime selle Teile. Vabandust!»

@jsnd.1 Sort it out @magnum_icecream #fyp #foryoupage #leng #asda #greggs #cowmilk #swordfights #grandma #downsyndrome #beansandtoast #inthenightgarden #spunkbubble #help #ppi #gorgeous #keepitlemon🍋 ♬ original sound - Jake.

Kuigi video oli küllaltki tõetruu, mõistsid paljud, et mees on lihtsalt tembuga hakkama saanud. Magnum vastas seitse tundi hiljem ja tunnistas, et nemadki langesid selle ohvriks. Siiski taheti teada saada, kuidas mees jäätise pulga seest katet lõhkumata välja sai.

Jake hoidis saladuse enda teada, kui teised pakkusid välja, kuidas ta oleks võinud seda teha, ilma et šokolaadikate oleks katki läinud. «Ilmselt ta torkas sinna augu sisse või seal oli pragu ja ta kallas sulanud jäätise sellest välja,» kirjutas üks vaataja.

Teised jälgijad jagasid veel oma mõtteid Magnumi jäätistest ja paljud tõid välja, et mehel hoopiski hullupööra vedas, sest šokolaadikate ongi parim osa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles