Kuninganna korraldas prints George'ile võimsa sünnipäevakingituse

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Suurbritannia prints George oma üheksandal sünnipäeval
Suurbritannia prints George oma üheksandal sünnipäeval Foto: THE DUCHESS OF CAMBRIDGE HANDOUT/EPA/Scanpix

Mida kinkida lapsele, kellel on ilmselt kõik olemas? Kuninganna Elizabeth II kahtlemata kingib võsukestele ka esemelisi kinke, kuid monarhina on tal võimalus teha ka tõeliselt suursuguseid ja uhkeid elamuskingitusi. 

Prints Williami ja Kate Middletoni vanim laps George sai eelmisel reedel, 22. juulil, üheksa-aastaseks. 40-aastane Cambridge'i hertsoginna jätkas traditsiooni avaldada sünnipäevalastest enda tehtud portreepildid, et tähistada sel moel oma kolme lapse tähtpäevi. 

George'i kaasaegne vanavanaema kuninganna Elizabeth II jagas selle sündmuse tähistamiseks armsat sünnipäevasõnumit sotsiaalmeedias. Riigipea kirjutas oma ametlikule Twitteri kontole sünnipäevasõnumi, milles tänas Iiri kaardiväe orkestrit noorele kuningapere liikmele tehtud erilise austusavalduse eest, kirjutas Express.

Postitus sisaldas videot Iiri kaardiväelastest koos südamliku sõnumiga. Pealdis kõlas: «Aitäh, @irishguardsband, et mängisite täna prints George'i sünnipäeva tähistamiseks sünnipäevalaulu.»

Prints Williamist sai 2011. aastal Iiri kaardiväe kolonel ja ta kandis sõjaväevormi oma pulmas sama aasta suvel.

Fännid hullusid vaimustusest 

Klipis on näha trompetimängijaid seismas poolringis, esitades maailmakuulsat sünnipäevalaulu. Täiskomplekti vormiriietust kandvad kaardiväelased korraldasid erietenduse otse kuninganna Londoni residentsi, Buckinghami palee, ees.

Iiri kaardiväe punastel jakkidel on nööbid paigutatud neljastesse rühmadesse, et eristada neid ülejäänud neljast jalavägede rügemendist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles