RÕÕMU-UUDISED FÄNNIDELE Varsti saab ülikoolis Harry Styles'i õppida

Kathleen Loss
, suvereporter
Copy
Harry Styles Londonis.
Harry Styles Londonis. Foto: SIMON DAWSON / REUTERS / File Photo / Scanpix

Harry Styles on kahtlemata üks ülemaailmselt edukamaid artiste. Tal on nii isikupärane stiil, kaasahaaravad lood kui ka võime rääkida ühiskondlikult olulistel teemadel. Varsti on ühes Texase ülikoolis võimalik õppida ka Harry Styles'i erialal.

2023. aasta kevadel algavad Texase ülikoolis kursused Harry Styles'ist, mida juhib doktor Louie Dean Valencia. Kursus nimega «Harry Styles ja kuulsusekultus: Identiteet, internet ja Euroopa popkultuur» uurib kaasaegse kuulsuse kultuurilist ja poliitilist arengut, mis on seotud soo ja seksuaalsuse, rassi, klassi, rahvuse ja globalismi, meedia, moe, fänni-, interneti- ja tarbimiskultuuriga.

CNN-ile rääkides ütles Valencia, et Styles on üliõpilastega vesteldes sageli jutuks tulnud. «Ma ei oska öelda, kui palju vestlusi olen viimase kahe aasta jooksul õpilastega pidanud, mis algasid ühisest armastusest Harry muusika vastu, kuid mis läksid kiiresti üle suuremateks ühiskondlikeks aruteludeks,» rääkis ta. «Eneseväljendus, heatahtlikkus ja oskus ennast mugavalt tunda on suur osa Harry sõnumist,» ütles Valencia. «Paljud inimesed, mina kaasaarvatud, tunnevad, et nad on koos temaga üles kasvanud – ja nii see idee sündiski.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles