KUULID VIHISEVAD, KOERAD HAIHTUVAD ⟩ Lady Gaga kalleim vara võeti sihikule

Naine
Copy
Lady Gaga Grammyde jagamisel.
Lady Gaga Grammyde jagamisel. Foto: MARIA ALEJANDRA CARDONA / REUTERS / Scanpix

Lady Gaga oli parasjagu Roomas filmivõtetel, kui sai ärevaks tegeva kõne: naise palgatud koerajalutajat Ryan Fischerit oli tulistatud rindu ning kolmest koerast kaks varastatud. Kuriteo toime pannud 19-aastane noormees viidi kiirelt kinnipidamisasutusse, kuid eksimuse tõttu lasti ta hiljuti vabaks.

Kahetsusväärne intsident leidis aset Hollywoodis, kuulsal Sunset Boulevardil. Lady Gaga koerajalutaja oli läinud tavapärasele ringkäigule lauljatari kolme prantsuse buldogi, Asia, Koji ja Gustaviga, kui teda ootamatult rünnati. Lähedal asuva kodu turvasalvestisest oli näha, kuidas mehe juures peatus valge sedaan ja välja hüppasid kaks meest. Üks neist haaras püstoli, tulistas Fischerit rindu ja põgenes seejärel Koji ja Gustaviga. Koerajalutaja nimetas juhtumit surmaga silmitsi seismiseks.

19-aastane James Howard Jackson oli üks viiest inimesest, kes vahistati seoses 2021. aasta veebruaris toimunud vägivaldse röövimisega. Vaatamata noorele eale oldi Jacksonit varemgi kuritegudes kahtlustatud ning ta olevat ohtliku relvastatud jõugu liige. Noormeest ootas ees süüdistus mõrvakatse eest, kuid ta vabastati enne selle jõustumist eksimuse tõttu vanglast.

Detektiivid ei usu, et vargad teadsid alguses, et koerad kuuluvad popstaarile. Motiiviks oli prantsuse buldogide väärtus, mis võib ulatuda tuhandetesse dollaritesse. Hiljem tagastas koerad naine, kes väitis, et nägi neid tänaval hulkumas. Ei läinud kaua aega mööda, kui temagi arreteeriti – avastati, et naine oli suhtes teise kahtlusaluse isaga.

Gaga pakkus tookord poole miljoni dollari (ligikaudu 490 000 eurot) suurust tasu koerte tagastamise eest. Õnneks jõudsidki buldogid elusa ja tervena naise juurde tagasi. Nüüd on kuriteo toime pannud mees aga jälle vabaduses ning politsei pakub viie tuhande dollari (ligikaudu 4900 eurot) suurust preemiat info eest, mis võiks aidata neil Jacksonini jõuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles